Íme, az idei MTV EMA nyertesei!

 

Lélegzetelállító színpadkép,a legtehetségesebb világsztárok és több tízezres rajongótábor – vasárnap este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán. Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a ’Legjobb dal’ és a ’Legjobb kanadai előadó’ kategóriákban, sőt a Bieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a ’Legnagyobb Rajongótábor’ díjat is. Az estét a Global Icon-díjas Green Day zárta, American Idiot című számával reflektálva a napokon belül esedékes amerikai elnökválasztásra.

ROTTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 06:  Zara Larsson performs on stage at the MTV Europe Music Awards 2016 on November 6, 2016 in Rotterdam, Netherlands.  (Photo by Ian Gavan/Getty Images for MTV)

Hatalmas buli volt vasárnap este a rotterdami Ahoy stadionban, ahol immáron 23. alkalommal nyitotta meg kapuit az MTV Europe Music Awards gála. Az est háziasszonya, BebeRexha látványos belépője után Bruno Mars fellépése nyitotta a showt, aki a 24K Magic-et adta elő a teltházas csarnokban. Később a konferanszié is énekelt,először Martin Garrix oldalán adta elő az In the Name of Love című slágert, melyhez a dallamot a Netherlands Student Orchestra gyerekekből álló vonószenekara szolgáltatta, majd azI’veGot U című szám következett. A fellépések és a konferálás mellett Bebe Rexha az este folyamán 15-ször öltözött át.

ROTTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 06:  Bebe Rexha performs on stage at the MTV Europe Music Awards 2016 on November 6, 2016 in Rotterdam, Netherlands.  (Photo by Ian Gavan/Getty Images for MTV)

Az idei EMA-n JustinBieber nyerte a legtöbb díjat, Sorry című számát 2016 ’Legjobb dalának’ választották, míg idei legnagyobb kihívójának, Beyoncénak öt jelöléséből egyet sem sikerült díjra váltania. Az est másik nagy nyertese Lady Gaga volt, aki a ’Legjobb Női’ és a ’Legjobb Stílus’ kategóriákban aratott győzelmet, de szintén két díjjal térhetett haza Martin Garrix, Shawn Mendes és a Twenty One Pilots is.Idén Prince tiszteletére az EMA szobrocskákat lilába öltöztették.

attends the MTV Europe Music Awards 2016 on November 6, 2016 in Rotterdam, Netherlands.

A díjátadón a Global Icon-díjas Green Day is színpadra lépett, a közönség most először hallhatta Bang Bang című, vadonatúj slágerüket, majd a gála zárásaként a punk banda előadta az American Idiot-óta kedden esedékes amerikai elnökválasztásra reflektálva.

ROTTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 06:  JinJoo Lee, Joe Jonas, Jack Lawless and Cole Whittle perform on stage at the MTV Europe Music Awards 2016 on November 6, 2016 in Rotterdam, Netherlands.  (Photo by Ian Gavan/Getty Images for MTV)

Nézd a gála feliratos ismétlését november 7-én 22.00-kor a VIVA-n, vagy 20.00-kor az MTV-n!

 

A 2016-os MTV EMA győztesei:
LEGJOBB DAL
Justin Bieber – Sorry
LEGJOBB VIDEO

The Weekndft. Daft Punk – Starboy

 

LEGJOBB NŐI
Lady Gaga
LEGJOBB FÉRFI
Shawn Mendes

 

LEGJOBB ÉLŐ
Twenty One Pilots

 

LEGJOBB ÚJ
Zara Larsson

 

LEGJOBB POP
Fifth Harmony
LEGJOBB ROCK
Coldplay

 

LEGJOBB ALTERNATÍV
Twenty One Pilots

 

LEGJOBB HIP HOP    
Drake
LEGJOBB ELEKTRONIKUS
Martin Garrix

 

LEGJOBB FELTÖREKVŐ
DNCE
LEGNAGYOBB RAJONGÓTÁBOR       

Justin Bieber

 

LEGJOBB NAGYSZÍNPAD

Martin Garrix – Isle of MTV, Málta (2015)

LEGJOBB STÍLUS

Lady Gaga
GLOBAL ICON
Green Day

Facebook Comments

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár