Ismerd meg Te is a fénycsöves lámpatest előnyeit!

Hirdetés

A fénycsöves lámpatest alkalmazásának számos előnye van, amivel Neked is érdemes közelebbről megismerkedned. Miért? Mert a beszerzésével – hasonlóan másokhoz – te is egy korszerű LED világítási eszköz elégedett tulajdonosa leszel.

 

Sokan kérdezik: mégis mi a fénycsöves lámpatest haszna?

Hirdetés

 

A fénycsöves lámpatest egy olyan modern LED technológiás fényforrás, amellyel ipari területeken, nagyobb helyiségekben, üzletekben lehet optimális fényviszonyokat teremteni. A LEDLámpaház.hu kínálatában fellelhető fénycsövekkel te is hatékonyabbá teheted a munkát, optimálissá az ahhoz kellő fényviszonyokat. 

 

Az, hogy ezek a világítástechnikai eszközök egyre nagyobb teret foglalnak el a piacon, megvan a maga jól értékelhető magyarázata. Sokoldalú felhasználásuk, hatékony működésük és a használatuk előnyei verhetetlenek a hagyományos izzókkal szemben.

 

Használj LED-et, ahol és amikor csak lehet

 

A LED innovációja lehetőséget teremt arra, hogy az energiapazarló fényforrásaidat egy energiatakarékos, költséghatékony megoldásra cseréld. Ennek óriási a jelentősége nemcsak az otthonodban, hanem a munkahelyeden is, pláne, ha egy nagyobb terület megvilágításáról van szó. 

Hirdetés

A LED-ek használata soha nem okoz csalódás, a bekerülési ára gyorsan és mindig megtérül, így a fénycsöves lámpatestek is hamar hasznot hozhatnak. Az ipari fénycsöves lámpatest előnyeit neked is érdemes kihasználni.

 

Mik a fénycsöves lámpatest előnyei?

 

Lássuk!

 

 • Az otthonodban, a munkahelyeden és ipari környezetben is alkalmazhatóak.
 • Hatékony, sokoldalú és tartós megoldást jelent az optimális fények garantálásához.
 • Könnyen beilleszkedik bármely környezetbe – ezt az egyszerűségének és a letisztultságának köszönheti.
 • Mivel jellemzően IP67-es a védettsége, így bel- és kültéren egyaránt alkalmazható (természetesen felszereléskor azért győződj meg róla, hogy valóban így van).
 • Egymásba kapcsolható. Sorolható, aminek eredményeképpen nagy területek bevilágítására is alkalmas.
 • Nagy teljesítménye van, de ennek ellenére is rendkívül energiatakarékos – a klasszikus izzóhoz viszonyítva 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt.
 • Jelentéktelen a hőtermelése, azaz nem kell félteni a közelében elhelyezett, hőre érzékeny dolgokat.
 • A karbantartása sem okoz problémát, hosszú az élettartama (30000-100000 üzemóra).
 • Könnyen megvilágítja a teret.
 • Kíméli a szemet, nem okoz kellemetlen fejfájást.
 • Nyugodtan fel- és lekapcsolgatható – nem okoz neki károsodást.

 

Mi az az armatúra?

 

Armatúrának nevezzük azt a lámpatestet, ami önmagában nem világít, azonban el van látva a megfelelő foglalattal ahhoz, hogy LED fénycsövet lehessen elhelyezni benne. Az armatúrák vagy egycsövesek vagy kétcsövesek, a hosszúságuk 60/120/150 cm.

 

A T8 fénycsövek elérhetőek 3 színhőmérsékletben: 2700K meleg fehér, 4000K természetes fehér, 6500K hideg fehér. Előnyük, hogy azonos fényerőt kisebb teljesítményen képesek leadni

és közvetlenül köthetőek a 230V-os hálózatra. 

 

Használj te is fénycsöves lámpatesteket!

Mondd el a véleményed

Sport csoki nyereményjáték 2023 – “Ünnepelj Bajnokként a nyerő 70-essel!”

Hasznos tippek a kerti medence vásárlása előtt