Ismét Jótékonysági limuzinos felvonulás hátrányos helyzetű gyermekeknek, rendőri kísérettel

Hirdetés

A Baptista Szeretetszolgálat szervezésében június 24-én Budapest útjain ismét 100-200 rászoruló csemete részére szereznek különleges élményeket. A sztárvendég Kis Grófo, aki boldogan segít, hiszen édesapaként fontos számára, hogy örömet szerezzen a kicsiknek.

Izgalmas délutánnak néznek elébe azok a hátrányos helyzetű gyermekek, akiket hírességek és rendőrök kíséretében visznek városnézésre különleges járművekkel, június 24-én, 13.00 és 15.00 között. A konvoj a Hősök teréről indul, és a fontosabb látványosságokat érintve vonulnak a drága autók körbe a fővárosban.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső idén már kilenc éve szervezi meg ezt a programot.

Hirdetés

– Ennek az eseménynek az ötlete 2011-ben születetett meg a fejemben, amikor Európai Uniós Gyermeknapot szerveztem, és 27 országból hívtunk meg összesen 270 gyermeket. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen vannak cégek, akik örömmel csatlakoznak. Egy ilyen projektet összehozni tele van kihívással. Lebilincselő az érzés ebben a két órában mindannyiunk számára. A gyermekek nagy örömére elfogadta a meghívást Kis Grófo barátom, aki első szóra igent mondott. Neki is vannak gyermekei, és nagyon sokat jótékonykodik, szívén viseli a hátrányos helyzetű gyermekek sorsát – mesélte boldogan Dezső, aki mindig nagy szeretettel segít, ahol tud.

– Nekem ez az életem. Amiért érdemes gyerekekkel foglalkozni, látni az arcukon az örömöt, hálásak, és annyi szeretetet kap az ember tőlük. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár 23 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Az eseményen minden alkalommal a lurkókat és kísérőiket vendégül látjuk egy szelet pizzára, üdítőre, kekszre, és ajándékot is kapnak. Azon tulajdonosok jelentkezését várom nagy szeretettel, akik limuzinokkal vagy luxusautókkal rendelkeznek, szívesen részt vesznek egy ilyen jótékonysági felvonuláson, és a hátrányos helyzetű gyermekeket beengedik az autókba.

Támogatni a következő bankszámlaszámon lehetséges:

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

UniCredit Bank 10918001-00000061-69770006

Közlemény: JÓTÉKONYSÁGI Limuzinos felvonulás

Mondd el a véleményed

Különleges módon ünnepelték az Apák napját

Mást nem akarok – új klippel jelentkezett a God&Guns