Mást nem akarok – új klippel jelentkezett a God&Guns

Hirdetés


A God&Guns zenekar alapvetően egy olyan baráti társaságból alakult ki, amelynek tagjai a legjobbat hozzák ki egymásból, pedig – mint mondják –  sok szempontból különbözőek. Eleinte sok variálás volt a tagságban, de  a mostani felállással váltak igazi zenekarrá. Főleg a Lynyrd Skynrd nevezetű zseniális southern rock brigád utolsó pár lemezéről játszanak számokat élőben. Ebbe a műsorba szeretnének idővel egyre több saját szerzeményt is beépíteni. Az itthoni motoros szubkultúra nagyon vevő erre a zenére, de ahogy az USA-ban is a hasonló zenekarok, ők  is szeretnének szélesebb körben ismertté válni. Ennek az ismertté válásnak az egyik lépcsőfoka a Mást nem akarok című videóklip.A srácokkal ennek apropóján beszélgettünk.

 

Hogyan született a dal?

Hirdetés

Nemrég álltunk neki a saját számaink írásnak, de mostanra már kialakult egy recept. Ez az első szám, ami ezalapján született, de sok ötletünk van még, most is készülőben van egy nóta. Énekesünk Berkó Tomi hozta a nyers változatát, amihez aztán mindenki hozzátett valamit. Dobosunkkal, Istvánnal közösen írják a szövegeket, aztán a csapat együtt találja ki a szám felépítését, díszítéseket stb. Alapvetően Lynyrd Sknyrd tribute zenekar vagyunk, de nagyon szeretjük a southern rock és country vonalat, ez hozott minket össze annak idején. Rengeteg előadó van az Atlanti-“leves” túloldalán ebben a műfajban, akit itthon egyáltalán nem ismernek, pedig hatalmas zenéket írnak! Mindenkinek ajánljuk és már most is rengeteg pozitív visszajelzést kapunk! Úgy tűnik, van értelme folytatni a munkát.

Milyen volt a forgatás?

Budapest határában egy nagyon kedves barátainkból álló zenekar próbatermében vettük fel. Élveztük a forgatást, gördülékenyen ment minden, bár hozzá kell tenni, hogy nagyon profi volt a rendező\kameraman, aki később a vágást is csinálta!

 

Mit lehet tudni a terveitekről? 

 Tele vagyunk ötletekkel! Jó pár nótát tervezünk még felvenni és az érdeklődők számára is nyilvánosságra hozni. Az, hogy lesz-e végül a lemez, az a jövő zenéje!

Köszönöm szépen az interjút!

Mondd el a véleményed

Ismét Jótékonysági limuzinos felvonulás hátrányos helyzetű gyermekeknek, rendőri kísérettel

Legyen önfeledt minden nap a kicsik számára is!