Ismét megrendezik „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” előadást

2 remek bűvész, 2 stílus és 2 fantasztikus bemutató! Hazánk nagyszerű gyerekbűvészei egy színpadon, október 11-én! A programsorozat teltházas nyitó előadása után itt a következő szuperprodukció vadonatúj szereplőkkel. Fellépők: Samy Bűvész és Varázs Tamás – Nagy bűvészek – kicsiknek. Látványos mutatványok, hihetetlen trükkök kutyákkal – kihagyhatatlan lehetőség a különleges élményeket kereső családoknak, a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Tavaly év végén egy nagysikerű produkcióval szórakoztatták a gyermekeket és természetesen a felnőtteket is. A népszerű eseményt ezúttal két előadás keretein belül szervezik meg: a délelőtti 11.00-kor illetve a délutáni 16.00-kor kezdődő eseményre is biztosíthatjuk a helyünket. A programot elsősorban a 4-10 éves korosztálynak ajánlják.

– Magyarország egyik kiváló kezdeményezése a miénk, hiszen valóban a legjobb gyermekbűvészeknek adunk lehetőséget elkápráztatni a Kultúrkúria közönségét. A célunk, hogy előbb-utóbb az összes gyermekbűvész eljusson a Varázslat Mesterei – Gyerekeknek színpadára! Samy Bűvész különösen a nagyszínpadi látványos kellékeivel és kiskutyáival tűnik ki a hazai bűvészek közül. Miután Egerben él, és annak környékén vállal fellépést elsősorban, ezért ez a budapesti produkciója igazi ritkaság és kuriózum – mondta a művésznevű előadó, Varázs Tamás.

A nyitóelőadáson már jól bevált kellékvásárlási lehetőség mellett ismét lehet fotózkodni a fellépő művészekkel az előadás után. A bűvészek meglepetésekkel is készülnek a gyermekeknek! Ám az igazi meglepetés Tomi Bohóc lesz, hiszen tavaly is két karakterben jelent meg Varázs Tamás a színpadon, egyrészt mint Bűvész, másrészt mint Kincskereső Kalózkapitány. A Bűvész karakterben minden előadáson látható lesz Varázs Tamás, viszont minden alkalommal más-más karakterrel fogja kiegészíteni a produkciókat. Ezen a napon, október 11-én, Tomi Bohócként találkozhatnak vele a szerencsések.

A március 22-ei elmaradt előadások pótlása, a megváltott belépők erre az időpontra érvényesek!

 További információ:

https://www.jegy.hu/program/a-varazslat-mesterei-gyerekeknek-113985

Mondd el a véleményed
Kalucza Roland

Minden jóra egy kicsit várni kell – Kalucza Roland újdonsága (klippremier)

Történelmi eseményre került sor szeptemberben a váci Piarista Kilátó Központban