Minden jóra egy kicsit várni kell – Kalucza Roland újdonsága (klippremier)

Kalucza Roland
Kalucza Roland
Hirdetés
Kalucza Roland
Kalucza Roland

Minden jóra egy kicsit várni kell címmel – Tilinger Attila tollából – megjelent Kalucza Roland első saját dala. Az énekessel ennek apropóján beszélgettünk.

Hogyan született a dal?
A dal szerzője szövegírója Tilinger Attila, akivel jó ideje van szerencsém együtt dolgozni illetve a Házibuli Attilával című műsorában rendszeresen fellépek. Ezáltal Ő jól ismeri a személyiségem a stílusom. Munkája során Ő nem egy megírt dalhoz keres előadót hanem az előadóinak írja a dalokat. Így volt ez az én esetemben is nekem írta a dalt, az én személyemre. Ez már a harmadik nála/vele készült dalom, és dolgozunk az első önálló lemezemen.
Honnan inspirálódott?

A dal bemutatja az élet utamat és a vele járó nehézségeket. A klip történetében megjelenik gyermekkori énem, aki kitartóan feszegeti a zárt ajtókat, a ráccsal zárt ablakokat, fiatalkori énem akinek a gödrökkel teli úton kell haladni olykor nagyot ugrani.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlja a dalt és a hozzá készült klippet?
A dal egy egyszerű pozitív életszemléletet mutat be. Az üzenete az hogy mindig a cél lebegjen a szemünk előtt akkor is ha sok időbe telik azt elérni.
Milyen volt a forgatás?
Igazi szerelem munka volt ez, szavakba nem is lehet önteni azt az érzést ami a teljes forgatást átjárta. Ahogyan a hálámat és a Művész Úr iránti tiszteletemet is nehéz szavakkal kifejezni.
Milyen volt a közös munka Poór Péterrel?
A teljes stáb lelkiismeretesen dolgozott. Poór Péter Művész Úr kedves közvetlen személye bearanyozta a munkát. Melyről Ő maga is úgy nyilatkozott egy Facebook bejegyzésében hogy remek hangulatú forgatás volt.
Honnan jött az ötlet és kinek az ötlete volt, hogy Poór Péter szerepeljen a klipben?
Poór Péter Művész Urat nem kell bemutatni senkinek hiszen mindenki ismeri a méltán híres slágereit úgymint Fekete Vonat, Utánam a vízözön, Tündöklő egri csillagok. A Máté Péter-díjas, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett énekes, színész, énektanár köztudottan támogatja a fiatal kezdő énekeseket, szívén viseli a szakma sorsát. Számos közös tv felvételen találkoztunk,ahol Ő nagyon közvetlen volt velem hasznos szakmai és emberi tanácsokkal látott el, elismerte a munkámat. Így nem volt kérdés a klip forgatókönyvének írásakor hogy ezt a mentori szerepet csakis Ő alakíthatja benne hitelesen.
Fotó: Csányi István – https://www.facebook.com/csanyipisti
Mondd el a véleményed
Eat at Joe's

Klippremier: Eat at Joe’s: Celeb leszek

Ismét megrendezik „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” előadást