Itt a harmadik X!

Hirdetés

Február tizenegyedikén, szombaton ünnepelte harmincadik születésnapját Vastag Csaba. Délután az egyik budapesti szórakozóhelyen gyülekeztek rajongói, hogy felköszöntsék a veszprémi énekest.


„Légy boldog, ünnepelt vagy ma, eljöttünk mind a nagy napra, kívánunk szívből szépet, s jót és még vagy 100 születésnapot.” – Ezekkel a sorokkal fogadták a Like Club színpadán a szülinapos Vastag Csabát rajongói. Az énekes pedig többek között a ’Tégy csodát’ Herkules betétdallal köszönte meg a kedves nótát. A csoda pedig megtörtént. Ugyanis az X-faktor első szériájának győztese korábban arra kérte rajongóit, hogy ne készüljenek számára ajándékokkal. Inkább gyűjtsenek meleg ruhákat, ételeket, amelyeket közösen a
IX.kerületi Családsegítő Szolgálatnak adományoznak. Ez a program pedig eljuttatja ezeket a csomagokat a rászorulókhoz. A fanatikusok így ismételten négyszáz ajándékot, és negyven kilógramm süteményt ajánlottak fel a nehéz helyzetben élőknek. Korábban egyedül a divatikon.hu írt Csaba decemberi közönségtalálkozójáról a New Orleansban, amikor is a Tervézvárosi Családsegítő alapítványának gyűjtött össze az énekes csapata körülbelül 700 ajándékdobozt, illetve 25 kg süteményt.

Hirdetés
Csaba és édesanyja, Márta a Like Club színpadán. (Forrás: Hatos Nikolett)

Miután előkerült a hatalmas torta, Csabi saját, illetve a tehetségkutatóban előadott dalaival csinált fergeteges bulit. Majd közös fotózás vette kezdetét. A jelenlévők ezen a rendezvényen is találkozhattak a kedvencük képeiből készült naptárakkal, poszterekkel, amelyeket korábban a Gyere Velem turné első, egyben roppant sikeres állomásán, Székesfehérváron már láthattak a jegyváltók. Nem csak az énekes, de annak édesanyja is kapott ajándékot a jelenlévőktől. Többen ugyanis egy-egy szál virággal mondtak köszönetet Márta néninek, legnagyobb fia születésnapján.

Hirdetés

Boldog születésnapot Vastag Csaba! Élvezd ki a harmadik X minden percét!

Írta: Hatos Nikolett. 2011.02.11.
Mondd el a véleményed

Az első fotók Beyoncé kislányáról!

Nyugodj békében Whitney! Meghalt az aranytorkú díva!