Itt a jó idő, irány a természet!

Full length shot of active pleased young woman with slim body, keeps hands in pockets of tracksuit, focused down, ready for doing cardio exercises, has determined look, pilates exercising indoor

A tavasz, úgy tűnik, megérkezett, bár olykor még akadnak zimankósabb hajnalok, de azért a hőmérő higanyszála egyre biztatóbb magaslatokba tör. És elnézve az elmúlt esztendők cseles időjárási fordulatait, akár nemsokára a nyár ereje is érezhetővé válhat. Magyarul elérkezett az idő a gardróbszekrény átrendezésére: jöhetnek a lengébb, vékonyabb ruhaneműk, és a hátsó szekcióba költözhetnek a vaskos darabok.

Kocogás, futás, biciklizés, sétálás vagy más – a lényeg a kimozdulás!

Ilyen balzsamos időben az egyik legnagyobb ajándék a kint eltöltött idő. Van, akinek ez a természetet jelenti, az erdők és mezők bejárását, az ösvények felkutatását, a hegycsúcsok meghódítását. Megint másnak a mozgás, a sportolás, a sétálás is ide sorolható. Mindenesetre az ellenállhatatlan női szabadidő nadrágok újfent arathatnak, mégpedig sikert meg persze elismeréseket. Ugyanis a kényelem mellé nem mindennapi esztétikum is társul az esetükben.

Hol vannak már azok a mackónadrágok, amik bár lezserségükkel komfortos hordási közeget teremtettek, ugyanakkor távol álltak mindentől, ami szemre való? Szerencsére legfeljebb a régmúltban. Hiszen miért kellene választani a praktikusság és a szépség között? A nőiesség, a vonzó kisugárzás megélése nemcsak elegáns öltözetben jöhet létre. Sőt. Tulajdonképpen sok esetben mindennek a belső irányultsághoz van köze. Az önértékeléshez, ami ha rendben van, akkor egy melegítő is királynői viseletté változhat!

Mikor jobb a lezser, mikor ideálisabb a bővebb fazon?

A méltán kedvelt női leggings feszessége torna közben például kifejezetten előnyös, ahogy nem egy sporttevékenységet könnyíthet meg a testhezálló szabás. Ennek az az oka, hogy a szabadon lógó ruhadarab elakadhat, megakadhat, ezzel szó szerint feltartóztatva a további mozzanatokat.

Ami lényeges, hogy a kiválasztásnál mindig a praktikusságot, ezzel együtt a testre és helyzetre szabottságot érdemes vizsgálni. Így ugyanis elkerülhetőek a kellemetlenségek. Mindenkinek minden nem állhat egyformán jól, ezért is annyira fontos az egyéni ízlésvilág előnyben részesítése!

A fotó forrása:

VK Studio / Shutterstock.com

Mondd el a véleményed

Kamionstop 2022 húsvét – infok itt!

Óriási bulit lett a  Hanz Zimmer Live Budapesten