Itt a jó idő, irány a természet!

Full length shot of active pleased young woman with slim body, keeps hands in pockets of tracksuit, focused down, ready for doing cardio exercises, has determined look, pilates exercising indoor
Hirdetés

A tavasz, úgy tűnik, megérkezett, bár olykor még akadnak zimankósabb hajnalok, de azért a hőmérő higanyszála egyre biztatóbb magaslatokba tör. És elnézve az elmúlt esztendők cseles időjárási fordulatait, akár nemsokára a nyár ereje is érezhetővé válhat. Magyarul elérkezett az idő a gardróbszekrény átrendezésére: jöhetnek a lengébb, vékonyabb ruhaneműk, és a hátsó szekcióba költözhetnek a vaskos darabok.

Hirdetés

Kocogás, futás, biciklizés, sétálás vagy más – a lényeg a kimozdulás!

Ilyen balzsamos időben az egyik legnagyobb ajándék a kint eltöltött idő. Van, akinek ez a természetet jelenti, az erdők és mezők bejárását, az ösvények felkutatását, a hegycsúcsok meghódítását. Megint másnak a mozgás, a sportolás, a sétálás is ide sorolható. Mindenesetre az ellenállhatatlan női szabadidő nadrágok újfent arathatnak, mégpedig sikert meg persze elismeréseket. Ugyanis a kényelem mellé nem mindennapi esztétikum is társul az esetükben.

Hirdetés

Hol vannak már azok a mackónadrágok, amik bár lezserségükkel komfortos hordási közeget teremtettek, ugyanakkor távol álltak mindentől, ami szemre való? Szerencsére legfeljebb a régmúltban. Hiszen miért kellene választani a praktikusság és a szépség között? A nőiesség, a vonzó kisugárzás megélése nemcsak elegáns öltözetben jöhet létre. Sőt. Tulajdonképpen sok esetben mindennek a belső irányultsághoz van köze. Az önértékeléshez, ami ha rendben van, akkor egy melegítő is királynői viseletté változhat!

Mikor jobb a lezser, mikor ideálisabb a bővebb fazon?

A méltán kedvelt női leggings feszessége torna közben például kifejezetten előnyös, ahogy nem egy sporttevékenységet könnyíthet meg a testhezálló szabás. Ennek az az oka, hogy a szabadon lógó ruhadarab elakadhat, megakadhat, ezzel szó szerint feltartóztatva a további mozzanatokat.

Ami lényeges, hogy a kiválasztásnál mindig a praktikusságot, ezzel együtt a testre és helyzetre szabottságot érdemes vizsgálni. Így ugyanis elkerülhetőek a kellemetlenségek. Mindenkinek minden nem állhat egyformán jól, ezért is annyira fontos az egyéni ízlésvilág előnyben részesítése!

A fotó forrása:

VK Studio / Shutterstock.com

Mondd el a véleményed

Kamionstop 2022 húsvét – infok itt!

Óriási bulit lett a  Hanz Zimmer Live Budapesten