Óriási bulit lett a  Hanz Zimmer Live Budapesten

Hirdetés

16 ország közül végre újra Magyarországra is ellátogatott a világ talán legkeresettebb filmzeneszerzője, az Oscar, Grammy- és Golden Globe díjas Hans Zimmer, kinek nevéhez köthető számos Hollywoodi produkció, több mint 100 mozifilm soundtrack-je, mint például A sötét lovag, Az oroszlánkirály, Csillagok között, és a nagysikerű Eredet betétdala.

Hirdetés

Ezen a koncerteseményen volt szerencsém fotózni a rendezvény első 20 percében.  Hatalmas tömeg gyűlt össze a Papp László Sportarénában, teltházas eseménnyel lehetett számolni. A helyszínen a színpad elé leeresztett függöny már sejtetni vélte, a háttérben komoly munkálatok zajlottak mind hang, mind pedig fénytechnika tekintetében. A koncert kezdete után mikor lement az est első száma, Hans Zimmer tartott egy néhány perces beszédet, melyben kifejtette mennyire boldog, hogy a hosszú idő után ismét Budapesten léphetnek föl a zenekarral a magyar közönség előtt, amit sajnos sokáig a COVID helyzet miatt nem tehettek meg. Sajnálatát fejezte ki, hogy ugyan márciusban Hamburgban az Odesszai Opera Zenekarával kezdte meg európai turnéját, az orosz-ukrán helyzet miatt kialakult háborúnak köszönhetően hozzánk már egy másik zenekarral tudott érkezni.

Hirdetés

Az este folyamán egymás után érkeztek az ismertebbnél ismertebb filmzenék, melyekhez  hihetetlen hangzás és káprázatos fények párosultak. A hang és fénytechnika hibátlan volt. Azt kell, hogy mondjam, egy igazán pazar, élményekkel teli, hangulatos estét adott ez a produkció az eseményre látogató  vendégek számára. ”

Fotó/ szöveg: Hliva Ádám

Mondd el a véleményed

Itt a jó idő, irány a természet!

Hallottad? Leander Kills – Szállj fel, szabad madár