Izzik a levegő a két énekes között?

Hirdetés

 
 Elindult a ‘The Voice’ tehetségkutató második évada, ahol Adam Levine és Christina Aguilera együtt válogatják a tehetséges hangokat, de vajon kapcsolatuk túl mutat a szakmain?

  A ‘Moves Like Jagger’ sikere kapcsán mindkét énekes szuperlativuszokban nyilatkozik a másikról, sőt a közös munkák kapcsán egyre jobb kapcsolatba kerülnek egymással, állandó a felhőtlen jókedv és a nevetgélés.
Hirdetés


Adam nyers humora úgy látszik imponál a dívának, hiszen állandóan kacarászik, ha a Maroon 5 frontemebrének társaságában van, éppen ezért a rajongók máris azt emlegetik, mennyire jól néznének ki egymás mellett, a tehetségben is hasonló művészek. Többek szerint X-tina szeme csillog, ha a férfiúval dolgozik együtt, inspirálják egymást Adam-mel a színpadon és a  felvételek alkalmával is, sőt egy interjúban a szőkeség elejtette, hogy Adam ‘cute boy’, és Adam szintén tett egy ‘cute’ megjegyzést kolleginájára, ám a köztük lévő kapcsolat feszegetésére minden alkalommal szakmaira vált a hangsúly. 
  Bár mindkét sztár kapcsolatban van jelenleg, a rajongói fórumok szerint nem kizárható,
hogy előbb-
utóbb a munkakapcsolat átalakul valami mássá, ami előnyös lenne, hiszen két rendkívül szuggesztív egyéniség találna egymásra.

Hirdetés

2012.02.18
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Liv Tyler apja nyomdokaiba lépett?

Baricz Gergőnek autóbalesete volt