Liv Tyler apja nyomdokaiba lépett?

Hirdetés

Nem csak tünde szerepben tündököl. A Gyűrűk Ura szépsége most megmutatja, hogy nem csak a színészet az ő világa. Nem meglepő, hogy Liv a zene felé vette az irányt.

Hirdetés
Liv Tyler-t sokan csak színésznőként ismerik, és talán kevesen tudják róla, hogy ő egy rocklegenda Steven Tyler,( az Aerosmith frontembere) lánya, így az énekléshez is konyít valamennyire. Liv-nek viszont a szépsége legendás, így modellként is megállja a helyé. Már több márkát is képviselt modellként. A mozi vásznon is már megmutatta tehetségét, a Crazy című film sikere hozta meg neki igazán a színészi karriert. 16 évesen már szerepelt az Aerosmith egyik videoklipjében. Most viszont énekel is.

2003 óta működik együtt a Givency-vel, így nem meglepő, hogy most is őt választották egy kampányukhoz. Azonban most először készült zenei videó is a promotált termékhez, amiben a 34 éves színésznő énekhangját is megcsillogtatja. A klip képi világa remekül tükrözi mindazt, ami a parfümöt jellemzi: érzéki, csábító, tökéletes! 

Hirdetés

Liv Tyler egyszerűen fantasztikus a Very Irrésistible Givenchy Electric Rose parfümhöz készült videóban, amelyben az INXS Need You Tonight című dalát dolgozza fel. Kirobbanó formában van és dögösebb, mint valaha.

{youtube width=”560″ height=”349″}8CfGz5FxaaI{/youtube} 

Gyerekkorom óta énekelni szerettem volna, hiszen apám is ezt csinálja, és a családunkban rengeteg zenész van. Aztán valahogy a modellkedés, illetve a színészet kapott el inkább, de ennek a lehetőségnek most iszonyúan örülök” – nyilatkozott Liv Tyler. Valószínű azonban, hogy a zenei karrier azért még várat magára, de a Givenchy-tól igazán nagyszerű ötlet volt ez a kampány!

 
 

 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.17.
Mondd el a véleményed

Whitney Houston halálának okai?

Izzik a levegő a két énekes között?