Jessica Simpson megint ledobta ruháit, de most terhesen!

Hirdetés


Jessica Simpson sem lóghatott ki a sorból, így Claudia Shiffer, Demi Moore vagy akár Britney Spears után most ő is levetkőzött terhesen. Nos, ez annyira nem meglepő, hiszen divattá vált a híres anyukáknál, hogy felvállalva terhességüket megmutatják a meztelen valóságot.

Hirdetés

A szőkeség hatalmas gömbölyödő pocakkal pózolt az Elle magazin címlapfotózásán. Úgy gondolta még egy utolsó egyben meztelen fotósorozatot bevállal, mielőtt megszületne kislánya. Igen, kislánya lesz! Jessica kismamaként is elragadó.

Hirdetés


Az énekesnő vőlegényével, Eric Johnson-nal első gyermeküket várják. A magazinnak azt is elárulta, hogy nem mindennapi nevet adnak majd kislányuknak és már bele is hímezték meglévő dolgaiba. Noha ezt sokan bizarrnak tartják, hogy ilyen korán ilyen biztosak a dolgukban, de a szerelmesek ragaszkodnak hozzá.

Állítólag az énekesnő nagyon nincs megelégedve alakjával. Bár régebben tökéletes külsővel büszkélkedett, és büszke is volt rá. Mostanra viszont úgy tűnik, éppen az ellenkezőjét gondolja magáról, ezért az elkészült fotósorozatot igencsak nem fogták vissza magukat a szerkesztők retusálás közben.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.07.

Mondd el a véleményed

Sztárom a párom: Miranda Kerr & Orlando Bloom

Kállay Saunders András klipforgatása