Sztárom a párom: Miranda Kerr & Orlando Bloom

Hirdetés

 


Az újdonsült édesanya váltotta Gisele Bündchent a Victora Secret cégénél. Sorozatunk újabb állomásán a világ negyedik legszexisebb modelljével foglalkozunk.

Hirdetés

A világ egyik legjobban fizetett modellje: Miranda Kerr.

 

Miranda Kerr 1983 áprilisában született Sydneyben. Karrierje mindössze tizenhárom esztendősen kezdődött, amikor megnyert egy ausztrál modellversenyt. Első fotózása a tizennegyedik születésnapján esett meg. Tanulmányai utolsó évében elvesztette akkori szerelmét. Miután sikerült rendbe tennie lelkét, megkötötte élete első szerződését a Chadwick Models-sel. Hamarosan pedig munkát ajánlott neki a Chic Model Management ügynökség is, az általuk kínált a fotózásokkal vált ismertté hazájában, illetve Japánban is. A következő lépést 2004 jelentette számára, amikor New Yorkba költözött, és ahol a Next modellügynökséghez szerződött. Olyan márkák kifutóin, kampányaiban tündökölt, mint a Roberto Cavalli, a Levi’s, a Maybelline, a L’Oreal vagy éppen a L.A.M.B. A legnagyobb sikert azonban minden kétséget kizárólag a Victoria’s Secret angyalkájaként érte el, ugyanis 2006-ban ő váltotta Gisele Bündchent. Miranda volt a cég első ausztrál angyala. Szerepelt a legnagyobb magazinok címlapján. 2008-ban 3,5 millió dolláros keresetével bekerült a legjobban fizetett modellek közé, jelenleg pedig a világ negyedik legszexisebb modelljeként tartják számon. Szabadidejében könyveket ír, amelyekkel a pályakezdő fiatal lányokat szeretné segíteni.

Miranda 2008-ban ismerkedett meg Orlando Bloommal egy divatbemutató keretében. Kapcsolatukat sokáig tagadták, ám 2010-ben a színész feleségül vette a gyönyörű lányt. Hamarosan nagy nyilvánosság előtt együtt jelentették ki: az újdonsült feleség első közös gyermeküket hordja szíve alatt. A lurkó 2011. januárban jött világra egy los angelesi kórházban. A modell hamar visszatért a kifutókra tökéletes alakjával, legutóbb a párizsi divatbemutatón, a Chanel lányaként vonult végig. De idén gondoltál már rá kampányában a Kora, a Victoria’s Secret , illetve az Limone Ice Tea is. Most a legfrisebb munkákról láthattok  fotókat!

Legutóbb a párizsi divathéten a Chanel kifutóján varázsolta el a divat kedvelőit.

A Limone Ice Tea-val videót is készítettek.

Hirdetés

Fekete-fehér képeket készített róla a KORA.

A Victoria’s Secret is felöltöztette Mirandát…

…Majd gyorsan le is vetkőztette a szépséget!


Férjével, Orldando Bloommal egy divatbemutatón ismerkedtek meg.

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.07.

 

Mondd el a véleményed

Vastag Csaba szerelmes?

Jessica Simpson megint ledobta ruháit, de most terhesen!