Jinjer és The Tumor Called MarIa – Dürer-buliajánló

Fotó: Jinjer Facebook - https://www.facebook.com/JinjerOfficial/
Hirdetés

Ma este a Dürer Kertben a hangulat megalapozásáról a egy budapesti, elektronikus hardcore pop stílusban nyomuló banda, a  The Tumor Called Marla gondoskodik. Mint azt a fiúk Facebook oldalán olvashatjuk:

Burai Anna, Gerő András, Kneif Gergő, Farkas Krisztián, Jegyinák Roland  alkotta csapat igazi audiovizuális pornót ígér.

Hirdetés
Hirdetés
Fotó: Jinjer Facebook - https://www.facebook.com/JinjerOfficial/
Fotó: Jinjer Facebook – https://www.facebook.com/JinjerOfficial/

Végül a groove metalt és progresszív metalcore-t játszó ukrán banda, a Jinjer járatja csúcsra a hangulatot. Mint azt a csapat tagjaitól, Tatiana Shmailyuktól (ének), Roman Ibramkhalilovtól  (gitár), Eugene Kostyuktól (basszus) Dmitriy Kimtől (dobok) megtudtuk, a zenekar egy igazi zúzós, energikus metálbulira készül a Dürer Kert színpadán. A zenekar új, 9 számot tartalmazó albuma, amely a Napalm Records gondozásában, King of Everything – magyarul kb. A mindenség királya  címmel jelenik meg, hamarosan érkezik. A dalokat még a tavalyi év folyamán vették fel. A fiúk apránként csepegtetik az újdonságukat, Facebook oldalukon pl. közzétették a korong studiónaplójának első részét. A lemezt a Morton Stúdióban rögzítették.

 Az este fellép még a Sunset csapata is.

Jó szórakozást kíván a Divatikon!

Széles L. Gábor
2016.05.20.

Mondd el a véleményed

Jeltánc siker Domokoson

Nézd nálunk élőben a Hooligans koncertjét