Jockey Ewingtól így búcsúznak kollégái, barátai

Hirdetés

A 81 évesen elhunyt színészt a Dallas tette igazi legendává. Pénteken érte a halál, de utolsó perceiben mellette voltak barátai is. A People magazin értesülése szerint Linda Gray (Samantha) és Patrick Duffy (Bobby) végig Larry Hagman ágyánál voltak a kórházban, egészen a színész haláláig.

Hirdetés


Bár a sorozatban Jockey és Cliff örök ellenségek voltak, az életben baráti volt a kapcsolatuk. „Egy barát, és egy nagyon régi partner… a másik felem… Nyugodj békében, Larry Hagman! A lelked, a személyiséged örökké élni fog. Barátod, Ken.” – így beszélt barátja és kollégája haláláról a sorozat Cliff Barnesát alakító Ken Kercheval.


Ahogy napvilágot látott a szomorú hír a közösségi oldalakon számos híresség fejezte ki részvétét a legendás színész halála miatt.


Hirdetés

„Nagyon szomorú hallani, hogy Larry Hagman halott. A karaktere, Jockey Ewing minden idők legnagyszerűbb tévés gonosza volt. Csodálatos színész hagyott itt minket!” – írta Piers Morgan, a CNN műsorvezetője.

Sharon Osbourne búcsúzásként részvétet nyilvánított Larry Hagman családjának és sok erőt kívánt nekik a gyász időszakához.

William Shatner is az elhunyt színész családjának üzent, kitartást és erőt kívánt nekik ebben a nehéz időszakban.

„Nyugodj békében, Larry Hagman. Köszönjük azt a sok felejthetetlen pillanatot, amit nekünk adtál” –Elizabeth Hurley színésznő írta a Twitterre.

A Született feleségek színésznője, Julie Benz egyik Larry-vel kapcsolatos emlékét osztotta meg közösségi oldalán: „Találkoztam egyszer Monte Carlóban Larry Hagmannel. Azt mondta nekem, hogy a hosszú házasságnak két titka van: az egyik, hogy külön gardróbja legyen a férjnek és a feleségnek, a másik pedig a két fürdőszoba. Nyugodj békében!”

Az idős népszerű tévés, Larry King így köszönt el a Dallas legnagyobb karakterétől. „Sokkoló. Larry Hagman egy kedves, jólelkű ember volt, aki elképesztő karriert futott be. Ő segített nekem abban, hogy leálljak a dohányzással. Olyan különleges ember volt. Nyugodj békében.”
 

Csákó Zsuzsanna 2012.11.24
Mondd el a véleményed

Meghalt a Jockey Ewingot alakító Larry Hagman

Vastag Csabával indul a különleges zenei műsor!