Jótékonykodtak az X-faktor sztárjai!

Hirdetés
A 2011-es X-Faktor szériában megismert énekes július 8-án tartotta első közönségtalálkozóját, melyet jótékonysággal kötött egybe: a Magyar Vöröskereszt és a Lector Fordítóiroda „Nyelvvel-Lélekkel” programjához csatlakozott. A találkozó emellett bővelkedett meglepetésekben is, még Kocsis Tibó is jelen volt, pedig ebben az időszakban épp külföldön tartózkodott.
 
A Magyar Vöröskereszt új programjában hátrányos helyzetű diákok számára gyűjtenek használt, de még jó minőségű nyelvkönyveket, szótárakat, idegen nyelvű köteteket. Ehhez az akcióhoz csatlakozott Gyurcsík Tibi első hivatalos közönségtalálkozója keretén belül.
A rajongók segítségével összesen három doboznyi adomány gyűlt össze, hiszen mindenki hozott magával valami kis apróságot. Volt, aki több kötet könyvvel érkezett a délután folyamán. Tibi egy-két könyvet dedikált is, úgyhogy akikhez azok a kötetek fognak kerülni, igazán boldogok lesznek majd.

Hirdetés
   
A kötetlen beszélgetések, dedikálások közepette természetesen a meglepetések sem maradhattak el: már a találkozó elejére megérkeztek az Apollo 23 tagjai, akik egészen a rendezvény végéig maradtak, így a rajongók őket is ostromolhatták aláírásért, illetve közös fotóért is.
És bár a helyszínen nem tudott jelen lenni, de „lélekben” Tibi legjobb barátja, Kocsis Tibó is velünk lehetett: egy videóüzenetet küldött az énekes számára, mégpedig Madonna amsterdami koncertjéről.
 
  {youtubejw width=”657″}DGgFll-NIKQ{/youtubejw}
A délután igazi nagy meglepetése pedig nem más volt, mint Vastag Tomi hirtelen felbukkanása, aki tulajdonképpen saját számára, az „Őrizd az álmod”-ra érkezett meg a Corvin Plaza első emeletén található X-Faktoros próbaterembe. A hatalmas öröm után természetesen közös éneklésre is sor került, így egy igazán hangulatos délutánt tudhattak magukénak a rajongók.

A rendezvény tehát minden szempontból hatalmas sikerrel zárult, hiszen a rengeteg adomány mellett a hangulat is kiválóra sikeredett, melyet csak fokozott a Costa Coffee és a Trinakria Étterem hozzájárulása a rengeteg frissítővel és süteménnyel.

Hirdetés
Forrás: Rosta Napsugár
Fotó: Szabó Lilla
Mondd el a véleményed

Sztárok ragadtak fakanalat a tatai fesztiválon!

Ledobta ruháit Iszak Eszti és Adri