Ledobta ruháit Iszak Eszti és Adri

Hirdetés

Strandröplabdában bizonyított a VIVA sztárcsapata


Tűző napsütésben vetkőzött neki és ragadott labdát a VIVA sztárcsapatának tagjaként Iszak Eszti és Nagy Adri. Önfeledt szórakozásban lehetett része a lányoknak a hétvégén megrendezésre került Strandröplabda Bajnokságon, ahol RandomMarci és Nagy Kristóf Bozont oldalán szálltak harcba. A mérkőzés fáradalmait napozással, fürdőzéssel és csúszdázással pihenték ki a napbarnított hírességek.
Labdát röpítettek és vetődtek a VIVA sztárjai. Iszak Eszti, Nagy Adri, RandomMarci és Bozont is részt vett a budapesti Aquaworldben hagyományosan megrendezésre kerülő Strandröplabda Bajnokságon. Iszak Eszti tökéletes alakja és dögös fürdőruhája láttán még a bíró is elnézőbben osztotta a pontokat, RandomMarci alsónadrágot villantott, míg a szervák szünetében Adri és Bozont szerelmes csókokban forrt össze.
„Imádom a forró nyári napokat. Tényleg azon kevesek közé tartozom, akik folyamatosan el tudnák viselni ezt a 35 fokos meleget, a vízpartot és a napsütést” – mesélte Iszak Eszti. „Szeretem a nyári sportokat, de a strandröplabdában eddig nem volt sok gyakorlatom. Többször röpiztünk már baráti társaságban, az alapokkal viszont csak most ismerkedtem. Bár a csapatban egyikőnk sem volt profi, mégis remekül szórakoztunk, rengeteget vetődtünk a homokban, jópofa délutánt tölthettünk együtt. Ráadásul volt alkalmam barnulni, így az élénk fürdőruhák is sokkal feltűnőbben mutatnak rajtam.” ­– tette hozzá  a VIVA csinos műsorvezetője.
„Szuper kikapcsolódást jelentett ez a mérkőzés, ráadásul így Bozonttal is közösen tölthettünk néhány órát. Nem vagyok gyakorlott röplabdában, de a vetődések jó alkalmat szolgáltattak arra, hogy két szerva között lopjak tőle egy-egy csókot.” ­– jegyezte meg viccesen Nagy Adri, akinek párja, Nagy Kristóf Bozont is erősítette a VIVA sztárcsapatát. „Nagy vízimádók vagyunk mindketten, ezt a hőséget pedig egyébként is csak bikiniben lehet elviselni.” – tette hozzá a Megasztárból ismert énekesnő, aki előszeretettel válogat az újabbnál újabb fürdőruhák között.
És a további képek:


Hirdetés

Hirdetés


 

Forrás: RedLemon
Mondd el a véleményed

Jótékonykodtak az X-faktor sztárjai!

Kováts Vera Baricz Gergőről nem, de másról szívesen nyilatkozik! (+videó)