Kánikulában fagyoskodtak a sztárok!


Négy ismert ember látogatott el a Balaton partjára és engedett az édes koktélok csábításának. Baronits Gábor és párja, Alexandra, Dukai Regina és Puskás Peti a fülledt városi hőséget maguk mögött hagyva meg sem álltak Zamárdiig, hogy a forróságtól jócskán eltávolodva, egy sor jeges kalandban bizonyíthassák ügyességüket, a Finlandia nagy gyümölcshorgászattal egybekötött koktélversenyén.

Sztárjaiknak a Balaton Soundon különleges jeges kalandban volt része. Baronits Gábor és gyönyörű barátnője a Dukai Regina és Puskás Peti alkotta csapattal mérték össze ügyességüket. A nem mindennapi mókázás előtt a hírességek jégfaragással hűtötték le magukat, hogy aztán teljes erőbedobással kezdhessenek neki a versenyfeladatoknak. Hazánk legeredményesebb jégszobrászának, M. Tóth Zsoltnak irányításával faragtak ki egy hatalmas, színes jégszobrot, megformázva a finn vodka emblematikus állatának, a rénszarvasnak agancsát. Sztárjaink élvezettel kontárkodtak bele ebbe a művészetbe.

Az első fordulóban egy átlátszó, jéggel teli medencéből kellett kihalászniuk a híres finn ital öt ízének gyümölcseit.

– Kiderült, hogy akárcsak az életben, a játékok során is remek párost alkottunk kedvesemmel. Már az első feladatot megnyertük, a gyümölcsöket idő előtt sikerült kipecáznunk a vizes-jeges medencéből. Ezután következett a koktélkeverés, amely szintén ismerős terep volt számunkra. Otthon is gyakran készítünk koktélokat, a párom nagyon magabiztosan mozog a konyhában. Fekete ribizlis kreációnk az újságírókból álló zsűrit is meggyőzte, így a végső győzelmet is sikerült bezsebelnünk – mondta lelkendezve Baronits Gábor, a Jóban Rosszban szívtiprója.

Az ellenfél csapat tagjai annak ellenére, hogy mindkét versenyszámban alulmaradtak, csöppet sem búslakodtak.


– Imádom a nyári fesztiválokat, ilyenkor mindig úgy érzem, mintha egy picit más világba csöppentem volna. Jó egy kicsit kiszabadulni a nagyvárosi pörgésből és önfeledten szórakozva, barátokkal eltölteni néhány órát – vallja Dukai Regina, aki természetesen a legújabb, fesztiválhangulatot idéző kollekciójának egyik darabjában érkezett a helyszínre, barátnői társaságában.

Forrás: RedLemon
Mondd el a véleményed

Barbs Berry: Mindig szerelmes voltam életem során

22 éves lett Barbee! Duplán ünnepelt új külsejével az énekesnő!