A Kelemen Kabátban előtt melegített a Clap4What az Akváriumban

Pénteken, 2017.02.24-én jelentős állomáshoz, mondhatni egyfajta mérföldkőhöz érkezett a Clap4What csapata. Pomper Dorina bandája egy országosan ismert zenekar, a Kelemen Kabátban előzenekaraként adott remek koncertet, s  “melegítette be” a bulizni vágyókat. A zenekar a koncert után lelkendezve számolt be élményeiről a Divatikonnak: “Körülbelül másfél éve alakult meg a zenekarunk, most pedig elmondhatjuk, hogy megvolt az első budapesti koncertünk, az Akvárium Klubban. Megtisztelő volt Magyarország egyik legjobb koncerthelyszínén, profi körülmények között játszani, innen is köszönjük szépen a meghívást a Kelemen Kabátban zenekarnak! Rengetegen eljöttek a  koncertünkre, nagyon jó volt a közönség, köszönjük mindenkinek, aki ott volt és bulizott velünk! Aki szeretne a turnénk további állomásairól is értesülni, az minden információt megtalálhat a Facebook oldalunkon

A fiatalok amúgy egy ByeAlex-feldolgozást is készítettek nemrégiben: A Dal 2013-as győztesének Részeg c. számát dolgozták fel a maguk sajátos módján.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár