BRÉKING – Magyar nyelvű dallal izzít a Koalabell


A tőlük megszokottaktól eltérően ezúttal magyar nyelvű dallal jelentkezik az érdligeti Koalabell csapata.

A hírt a Facebook oldalukon osztották meg a banda tagjai:

A fiúk betekintést engedtek a dalszövegírás kulisszái mögé is: “Először angol nyelven írtuk meg, de próbálkozni szerettünk volna magyar szöveggel és erre a dalra esett a választásunk. Az elkészült szöveg a negyedik verzió körülbelül. Magyarul sokkal nehezebb szöveget írni. Rengetegszer átdolgozta a gitárosunk, Monostory Barnabás, aki a végső verziót is megírta. A szöveg sztorija is tőle ered. Nyáron lestoppolt Olaszországig a barátnőjével kettesben és bejárták az országot. Noha még csak február van, és ez egy nyári téma, mégis úgy döntöttünk ezt a számot jelentetjük meg elsőként a tavasszal jövő első albumunk előfutáraként. A tél végének közeledtével már mi is nagyon várjuk a jó idő beköszöntét. A ‘Szabad ég’ szövegét a dallamvilága is könnyedséggel tölti meg. Vágyódás az utazás, felfedezés szabadsága iránt.”

A zenekar tagjai azt is elárulták: terveik szerint még márciusban megjelenik az album. “A dalok fel vannak már játszva most már csak az utómunkák vannak hátra (mix-master). Ez egy 8 számos album lesz. A Szabad ég c. számon kívül még egy magyar dal lesz rajta, a többi pedig angol.”

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár