Készülőben a Sorronia új nagylemeze – Íme a beharangozó nóta

Sorronia - Forsaken TaleApránként csepegtetik a jóféle metálzenét kedvelő rajongóiknak az új korongjukkal kapcsolatos információkat a Sorronia tagjai.

Októberben jelenik meg ugyanis a magyar szimfonikus gót metál egyik eklatáns hazai képviselőjének legújabb, 3 ropogósan friss, megújult hangzásvilágú tracket tartalmazó single albuma, a Forsaken Tale. Ennek beharangozójaként tette közzé a zenekar nemrégiben, szeptember 5-én az azonos című legfrissebb dalát, amelyhez a fiúk egy szöveges videót is készítettek – utóbbi a többek között az Epicának is dolgozó Davide Cilloni alkotása.

A banda tagjai ezt ígérik a koronggal kapcsolatban: “Úgy gondoljuk, hogy a zenekar 2. albuma egy jóval kiforrottabb, átgondoltabb, hangzásában erőteljesebb anyag lesz, mint a bemutatkozó albumunk, a Words of Silence. A szimfonikus metál stílus elemeit természetesen tovább visszük, így a szimfonikus nagyzenekari kíséret ugyanúgy a része lesz a lemeznek, viszont az első lemezhez képest nagyobb hangsúlyt fektetünk ez a rockzenekari részekre. A teljes album várhatóan következő év első negyedében fog megjelenni.

De más újdonság is van a Sorronia háza táján. Erről a zenekar így nyilatkozott: “Tervben vannak koncertek is természetesen még az évre, itthon és külföldön egyaránt. Itthon ősszel szeretnénk egy esetleges nagyobb szabású koncertet, jelenleg ez szervezés alatt áll.”

A kislemez már előrendelhető a Sorronia hivatalos webshopjában (http://sorroniawebshop.bigcartel.com).

Jövőre tehát nagylemez, addig is pörgessétek a Forsaken Tale-t!

A Sorronia Facebook oldala: https://www.facebook.com/SorroniaOfficial/

Széles L. Gábor
2016.09.07.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár