Kozmikus világba repít Adriator új lemeze

Hirdetés

Hirdetés
adriator1Egy éteri varázsvilág, hangokba és képekbe zárva, ám mégis végtelenül – ekképpen jellemezhetnénk sommásan Adriator új korongját.

Különlegesen izgalmas, színes, pezsgő és lüktető, galaktikus világba repít ez a lemez. Miközben csillagközi tér ámulatba ejtően színes képi világát idéző képsorokban gyönyörködünk, óhatatlanul is beszippant, sőt magával ragad bennünket ez a kozmikus, éteri muzsika. Akinek pedig ez netán nem lenne elég, a dalszerző olyan képeket tár elénk, melyek által egyszerre megigéz és elvarázsol.

Hirdetés

A Discovery és a Past c. dalokról beszéljenek inkább a szavak helyett a hangok és a képek, míg a Crow-ról a szerző így nyilatkozott magazinunknak: “A klip és a dal az élet körforgásáról szól. Az elmúlás mellett az új születéséről. Ha jön a tél, közeleg az elmúlás, megjelenik a varjú. Nem ő hozza el a pusztulást, csak elkíséri. Ott van amikor eljön a vég, ott van amikor az új élet születik. A varjú szimbolikus, videóban a középkorból ismert orvosi maszk mutatja ugyanezt a madár formát. Amellett, hogy ez is egy madár figura, olyan párhuzam is van a kettő között, hogy a mai modern korban az orvosok azok akik legtöbbször ott vannak ahol az elmúlás. Persze nem az orvosok nagyszerű gyógyító munkája ellen szól ez, hanem, hogy ha eljön az idő akkor általában van egy orvos aki jelen van. Ahogy a varjú is amikor itt a tél. Jelek, amik mutathatják egy dolog elmúlását, de ugyanúgy egy új élet, új esemény eljövetelét is.

Széles L. Gábor
2016.09.07

Mondd el a véleményed

Készülőben a Sorronia új nagylemeze – Íme a beharangozó nóta

Megérkezett a VV 8 app – töltsd le itt