Ketten a parton – CZAPPA-klippremier

PAZTA
PAZTA
Hirdetés

Megjelent CZAPPA vadonatúj klipje. Ennek apropóján beszélgettünk.

Hogy született? Honnan inspirálódtál?

A dal születése előtti estén barátnőmmel hosszú idő után újra kettesben tudtunk lenni, persze csak úgy, hogy közben az ágyunkon elterülve szundított a kisfiunk. Sztorizgattunk, iszogattunk és közben felidéztük a régi közös emlékeinket. Amikor ismerkedtünk, a kapcsolatunk elején rengetegszer csináltunk ezt, hogy kint az erkélyen vagy a konyhában borozgattunk és beszélgettünk reggel hétig. Az évek múlásával ezt sajnos elhanyagolja az ember, nincs rá idő, nincs rá erő… De most a karantén segített ebben, hogy újra olyan dolgokat csináljunk, amiket már régóta nem.

Van valami sztorija?

A dalnak nincs konkrét sztorija, nem állt szándékomban mély tartalmat bele vinni. Az volt a fő célom, hogy átadjak egy hangulatot, hogy egy számomra kedves feelinget, vibe-ot közvetítsek.

PAZTA
CZAPPA – Fotó: Gomzó – https://www.facebook.com/gomzo.hu/

Milyen volt az alkotói folyamat?

Az alkotói folyamat elég egyszerű volt… Van otthon pár kütyüm, maradt még a múltból, és másnap, amíg még friss volt az élmény, azzal kezdtem, hogy előszedtem a régi cuccaimat és odaültem az íróasztalomhoz zenélgetni. Pár doboz sörnek újból el kellett fogynia ahhoz, hogy elkészüljön a szám demója, de pár óra alatt meglett. Másnap tiszta fejjel újra elővettem és véglegesítettem.

Kinek és milyen gondolatokkal ajánlod a klippet?

Mindenkinek ajánlanám, aki szeret nosztalgiázni, hajnalig romantikázni, az erkélyen borozgatni, haverokkal a Deákon éjszakázni és persze azoknak akik imádják a nyarat.

Hol forgattad?

Kisorosziban forgattuk a klipet, a Szigetcsúcson. Számomra ez egy nagyon kedves hely ezért választottam ezt a helyszínt, és nem utolsó sorban elég szép ott a táj.

Milyen volt a forgatás?

A forgatás hasonlóan egyszerű és minimál volt, mint a zene születése. Egy régi jó barátommal kimentünk egyik délelőtt a Szigetcsúcsra, amikor odaértünk, akkor vettük észre, hogy le van zárva az egész… Tanakodtunk, hogy most mi legyen? De végül úgy határoztunk, hogy lerakjuk a kocsit a faluban és bemegyünk…. Jól döntöttünk, mert még soha az életben nem láttam ezt a helyet üresnek! Jól jött ki a klip szempontjából. 2-3 óra volt a forgatás, felvettük 10-12-szer a szöveges részeket, majd a végén felküldtünk egy drónt, hogy készítsünk a tájról pár vágóképet. Ez után hazajöttem és megvágtam még aznap a videót…

A végeredményt pedig nálunk láthatják először olvasóink.

Köszönöm szépen a beszélgetést!

Mondd el a véleményed
Smoke

Planéta – a szemetelésről forgatta új klipjét SMOKE (klippremier)

Ady Endre 10 szerelmes verse