Kezdet – vérbeli latin klippel jelentkezik Kiara (klippremier)

Fotó: MTAphoto studio


Kezdet címmel igazi vérbeli latinos dallal jelentkezett KIARA. Az énekesnővel ennek apropóján beszélgettem. KIARA-klippremier a Divatikonon.

Hogyan született a Kezdet című dal? 

Ezt a dalt körülbelül egy évvel ezelőtt kezdtem el írni, emlékszem, hogy alváshoz készültem, amikor elkezdtem magamban a refrén szövegét összerakni. Tudtam, hogy nem hagyhatom annyiban, még az éjszaka megszületett a refrén egy része. Nagyon apránként haladtam vele, ugyanis egy “szerelmi” csalódás által kezdtem el írni, összetört voltam, de mégis határozott és kemény, nem rombolhatott le semmi. Majd elkezdtem táplálkozni a jelenlegi érzéseimből is, a céljaim, vágyaim voltak előttem, végül így teljesedett ki ez a dalszöveg. Ahogy már említettem egy év alatt készültem el vele, rengeteget dolgoztam a szöveg megírásán, úgy voltam vele, hogy én nem tudok dalszöveget írni, sokszor félre is raktam, hogy én erre nem vagyok képes, de nem adtam fel, mindenképp szerettem volna, hogy készen halljam. Majd a sorsnak hála megismerkedtem, egy csodálatos emberrel és nem utolsó sorban fantasztikus zenei producerrel, Bronxival ( Jakab Zsolttal – a szerk.), akinek a segítségével kiteljesedett a dal.

Milyen volt a közös munka?

Nagyon jó hangulatban telt a studiós munka, hamar kialakult közöttünk az összhang. Hatalmas boldogság járta át a szívemet, büszkeség töltött el.

Hol forgattátok a klipet és milyen volt a forgatás?

A klipet a fóti homokbányában forgattuk. Aznap nagyon meleg időnk volt, igyekeztünk minél gyorsabban dolgozni, ugyanis tényleg elviselhetetlen volt a meleg, folyamatosan vízzel locsoltuk magunkat, ahogy a klipben is látszódik, vannak jelenetek, ahol a hajam már vizes volt, máshogy nem lehetett elviselni azt a hőséget. A klipet Matuz Ádám készítette, akinek a munkájával maximálisan meg vagyok elégedve. Élveztem minden egyes pillanatát, fantasztikus volt átélni egy ilyen forgatást, mindenki oda tette magát, amennyire csak lehetett és ezért nagyon hálás vagyok.

Kezdet c. dalomat valójában egy reggaeton stílusban álmodtam meg, úgy is készítettem el, azonban az én szívem a latin irányba húz, ez tud elvinni magával, ebben a stílusban találom meg önmagam. Így elhatároztam, hogy ez a dal is latin style-ban fog megszólalni, bár tartottam tőle hogy fog hangzani, de beleszerettem teljesen. Azoknak ajánlom a dalomat, akik változás/változtatás előtt állnak.

Mondd el a véleményed

Klippremier: LegrégebBEATtől címmel új klippel jelentkeznek Stephco-ék

Time to die – ősszel jön az új RED SWAMP lemez, íme a beharangozó