Klippremier: LegrégebBEATtől címmel új klippel jelentkeznek Stephco-ék

LegrégebBEATtől  címmel új klippel jelentkezett nemrégiben Tkyddel, Gabo-val és Dj Arre-ral karöltve Stephco. Ennek apropóján beszélgettünk. Klippremier a Divatikonon!

Hogyan született a dal?

Tkyd-el régi motorosok vagyunk, viszont a 25 év alatt elkerültük egymást a véletlen folytán, de az első találkozásunkkor a kölcsönös szimpátia végett úgy döntöttünk, hogy  készítünk egy közös számot. a témája később született meg.

Kinek az ötlete volt? 

A közös munka ötlete mint korábban írtam, közösen született, a dal témáját én találtam ki, egy szójátékból.

Van valami jó sztorija?

Korábban szerveztem egy nagyszabású projektet Ol’ Starz címen, ahova olyan előadókat hívtam, akiket ismerek, és úgy gondoltam hogy 2005 előtt is aktívak voltak, (vagy felléptek nálam a Big Wheel-ben) és Tkyd-ről azt hittem hogy Ő később lett csak népszerű, ismert, de ez az én szegénységi bizonyítványom. szóval az első találkozásunknál, megvolt a egyből a kölcsönös szimpátia, és meg is jegyeztem neki hogy ezért nem hívtam be az Ol Starzba, és így elkezdtünk beszélgetni egy lehetséges közös munkáról.

Milyen volt az alkotói folyamat? 

Előszór kitaláltam a fent említett szójátékot, a “legrégebBEATtől”, ami annyit takar hogy mi régi arcok, már az első, legrégebb ütemtől itt voltunk a szcénában, és hogy éltük meg a 80as évek végét, 90es évek elejét a saját műfajunkban. megírtam a saját verzémet, illetve a refrén szövegét, Smithmusix kitalálta  harmóniát hozzá, fel is énekeltem, de nem tetszett, így felkértem Gabó-t akivel amúgy évek óta tervezzünk közös munkát, hogy kisegítene e. Szerencsére vállalta, és azt gondolom  a refrén szuperül sikerült. Dj Arre-t is felkértem a közös munkára, mivel hamar összebarátkoztunk, és nem utolsó sorban Tkyd jelenlegi Dj-je fellépéseken ha lehet ezt így mondani.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár