Kezed a kezemben – Leó magyar nyelven dolgozta fel Pedro Capo Calma c. dalát

Lakatos Zsolt Leo
Lakatos Zsolt Leo
Hirdetés

Lakatos Zsolt Leo különleges, magyar nyelvű feldolgozást készített Pedro Capo Calma című dalából. A fiatal énekes azt is elárulta,  hogy a jövőben is szeretne ismert zenék magyar nyelvű feldolgozásával foglalkozni, azokat megzenésíteni, hiszen jó pár olyan világhírű dal van, amit sokan nem  értenek, de mégis hallgatják és szeretik.

Lakatos Zsolt Leo
Lakatos Zsolt Leo

Honnan jött a magyar feldolgozás ötlete, és miért pont a Calma című dalt dolgoztad fel?

Hirdetés
Autózás közben haza fele tartottam barátnőmtől és ez szólt a rádióban, és annyira jól esett a lelkemnek maga a zene, hogy hálás voltam,  amiért  olyan barátnőm lehet mint, akivel vagyok.Aztán szerettem volna feldolgozni magyarul, hogy amit érzek, azt magyarul meg értsék az emberek. Hihetetlen a szerelem feeling, amikor beteljesedik egy szerelem, próbáltam átadni azt, amit egy ilyen érzés, mint a szerelem okoz az emberi lélékben.

 

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlod a Kezed a kezemben c. dalt?

 

Azoknak az embereknek ajánlom legelső sorban, akik hisznek az igaz szerelemben mert egy igaz szerelem, egy igaz társ az oldaladon a legboldogabb emberré tehet a világon nem muszáj pénzt vagy más anyagi háttér elég egy igaz társ, aki igazán szeret és te lehetsz a legboldogabb ember a világon

 

Mondd el a véleményed

Különleges darabot mutatnak be – jön a Héttörpe

Nyereményjátékkal erősítik meg a párok az elkötelezettségüket!