Nyereményjátékkal erősítik meg a párok az elkötelezettségüket!

Hirdetés

Idén koncert és hatalmas buli helyett egy különleges nyereményjátékkal erősítik meg a párok az elkötelezettségüket a Férfi-Nő Életszövetség ünnepén!

Az ország legnagyobb párkapcsolati ünnepeként a Férfiak Klubja minden évben megtartja az őszi nap-éj egyenlőség körül a What is love? – A Párok Buliját. Az ország legnagyobb párkapcsolati ünnepét a helyzetre való tekintettel idén nem több ezer fős mulatsággal, hanem rendhagyó módon, nyereményjátékkal egybekötve teszik emlékezetessé, hogy a párok 2020-ban is megünnepelhessék döntésüket, megújíthassák egymás iránti elköteleződésüket. A feladat egyszerű, mégis nagyon kifejező: az összetartozás jeleként a párok kulcsolják össze a kezüket, így téve tanúbizonyságot maguk és az egész világ előtt, hogy a kapcsolatukat fontosnak tartják, és egy közös boldog jövő felé tartanak felelősségteljes elköteleződésben! Az összefonódó kezekről készítsenek egy fotót, amit ha feltöltenek a Férfiak Klubja szervezet Facebook oldalán megtalálható játék felületére (https://www.facebook.com/events/467023017572658 vagyis a játékról szóló Facebook-esemény – beszélgetés részébe 2020. 09. 27. 12.00-ig), akkor máris részeseivé válnak a nyereményjátéknak.

Hirdetés
Mert kell, hogy legyen évente egy nap, amikor az Életszövetség ünnepén hitet tehetünk a társunk mellett, amikor Férfiként és Nőként közösen tudatosítjuk, hogy társadalmi szinten is csak együtt sikerülhet!Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója elárulta, miért tartják lényegesnek, hogy legyen egy külön nap a Férfi-Nő Életszövetség ünneplésére:

Hirdetés

– El sem tudjuk képzelni, hogy mennyi mindennek van már hivatalos ünnepe, éppen ezért annyira meglepő, hogy egy olyan fontos, a kultúránkat, egész emberi létünket meghatározó kapcsolatnak, mint a férfi-nő szövetség, annak semmilyen ünnepe nincs. A házassági évforduló az egyetlen, amikor a párok megünnepelik önmagukat, de ez mindenkinél egy magán ünnep. Pedig ez annyira fontos, hogy közösen is érdemes megünnepelni! Kell egy este, amikor ennek jegyében érezzük jól magunkat, erre hívjuk meg a társunkat, baráti párokat, egymás előtt teszünk tanúbizonyságot – örömmel, lazán, táncolva! Szövetségünk megerősítésére az őszi nap-éj egyenlőség szimbolikus alkalmat teremt. Együtt ünnepelve pedig a személyes kapcsolódás szintjéről társadalmi szintre tudjuk emelni a gondolatot! Férfi és nő általános szövetsége évezredeken keresztül megbonthatatlan volt, annyira magától értetődő, hogy ezt tekintette alapnak mindenki. Viszonyunkat azonban erősen megterhelték az elmúlt évtizedek, talán még sosem volt ilyen feszült a légkör a két nem között mint ma. Ez veszélyezteti a párkapcsolatokat, családokat is. Talán kicsit meg is feledkeztünk róla, hogy mennyire fontos is nekünk ez a szövetség. Pedig egy társadalom egészsége és jövője ezen áll, vagy bukik, mert az emberi kapcsolatok közül ez az egyetlen, amelyikből új élet fakad, és az életet megtartó értékrend is örökíthető. Ez a gondolat vezetett el minket a Férfiak Klubjánál ahhoz, hogy meghirdessük a Férfi-Nő Életszövetség ünnepét. Mi több, a felelős férfiak nevében tegyük ezt! Tegyünk magunkért, az otthon biztonságáért, gyermekeink jövőjéért, saját és közös boldogulásunkért! És tegyük ezt lazán, évente együtt mulatva a What is Love – A Párok Buliján! Kivétel idén, amikor ugyanennek az eszmeiségnek a tüzét egy játékkal szítjuk fel!

Mondd el a véleményed
Lakatos Zsolt Leo

Kezed a kezemben – Leó magyar nyelven dolgozta fel Pedro Capo Calma c. dalát

Borok, falatok, jó dalok