Kirabolták a népszerű lemezlovast!

Hirdetés


Sokan utálják a hétfőket, hiszen némi pihenés után újra visszacsöppennek a szürke, dolgos hétköznapokba! Dj Dominique-ot a hét elején egy igen kellemetlen meglepetés érte!

Hirdetés


Történt ugyanis, hogy kirabolták a népszerű lemezlovast! Betörték autója hátsó ablakát, és elvitték azon lemezeit, amelyeket bulijai során használt. A kár felbecsülhetetlen, hiszen dedikált példányokat is elvittek a tolvajok, a rendőrök pedig nem sok jóval kecsegtetik a szerencsétlenül járt DJ-t.
„Mikor megláttam a kocsit és rájöttem, hogy kilopták a cd táskám, azt hittem elájulok. A 4 napos ünnep alatt tele voltam fellépéssel, elsőre azt hittem, le kell mondanom őket. Szerencsére a barátaim és a kollegáim nagyon sokat segítettek, így minden munkát teljesíteni tudtam. Van néhány lemez, ami miatt nagyon fáj a szívem, mert az senki másnak nem értékes, de nekem viszont nagyon is az. Remélem, egyszer valahogy visszakapom azokat. Hihetetlen nagy boldogság volna számomra. A fellépések továbbra is fennakadások nélkül folytatódnak, hiszen a közönség semmit nem vehet észre. The show must go on!”- nyilatkozta a történtekről Várkonyi Attila.

Hirdetés

Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.26.

Forrás: sunhillmedia

Mondd el a véleményed

Divatikon focisták!

Egy igaz barátság pillanatai!