Divatikon focisták!

Hirdetés

Sokak által kedvelt és nézett sport a foci.
Mindenkinek megvan a kedvenc csapata és játékosa. A férfiak egy jó sör mellett a dolog technikai és szórakoztató részét nézik, ám néhány lány is hódol-e szenvedélynek. De mit tegyenek azok, akik nem szeretik a focinak ezt az oldalát?
Még szerencse, hogy ez a sport más szemszögből is megközelíthető. Egyre több focista kezd belekóstolni a modell szakmába, vagy dob új márkát a piacra. Íme, pár példa a focista világból, akik felkelthetik azok érdeklődését is, akik a pályán nem követik őket figyelemmel.


1. David Beckham

A legelső és talán ilyen szempontból is legismertebb focista David Beckham.
David méltán érdemli ki a legdivatosabb focista címet, hiszen amellett, hogy sok újságnak állt már modellt, vagy pózolt például a H&M poszterén, van saját márkája, amelyben találhatóak alsónadrág kollekciók és parfümök is.
Márkája minőségét az is bizonyítja, hogy még Angelina Jolie is az ő boxereiből válogatott a boltban.2. Thierry Henry
A jóképű focista nagyon sok sportmárkát reklámozott eddig, arca volt például a Nike, a Puma, a Reebok és a Gillette kampányának, sőt még a Renault reklámjában is megjelent.
Természetesen a divat sem maradhat ki a felsorolásból, ugyanis Thierry Henry a monogramjához passzoló Tommy Hilfiger modellje is volt.

Hirdetés

Hirdetés

3. Cristiano Ronaldo
A portugál fiú az egyik legjobban fizetett focista a világon. Ronaldo szerepelt már Nike és Pepsi reklámokban, de felkérte már modellnek az Armani is.
Ám nemcsak az öltözéke divatos, a barátnőit is ez alapján válogatja. Exei között olyan divatikonokat találhatunk, mint Paris Hilton vagy Kim Kardashian.


+1. Hidetoshi Nakata
Bármennyire is hihetetlen a japán focista nagyon jó alanynak mutatkozott a Calvin Klein új kampányához. A japánokat általában egyformának tartják, ám itt egy kivétel.


Csajok, még mindig unalmas a futballvilág?

 

Írta: Wukovics Vivien. 2012.10.25.
Mondd el a véleményed

Megváltoztatta a Like életét az X-faktor!

Kirabolták a népszerű lemezlovast!