Kiscsillag az X-faktorban!

Hirdetés

Immáron csak négyen küzdhetnek álmukért az X-faktor tehetségkutató műsorában, így szombaton két extra produkció is vár a show nézőire.

Hirdetés

A héten két dallal készül, hogy elbűvölje rajongóit és a műsor mentorait Badicz Gergő, Kocsis Tibor, Muri Enikő és Tarány Tamás. Szombaton először pedig két extra produkcióval is kiegészül a show. A tavalyi szériában egyszer már felléphetett az X-faktor színpadán a fiatalok egyik nagy kedvence, az Anti Fitness Club. Produkciójuk heteken át beszédtéma volt, mivel Hernádi Judit Soha se mond! című számát adták elő új köntösben.

Hirdetés

A másik sztár fellépő pedig a Csillag születik egyik tehetsége, Szabó Ádám lesz. „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Csillag születik után az X-Faktorban is színpadra állhatok és megmutathatom, mire vagyok képes a harmonikámmal. Bár sokan azt gondolják, hogy a régmúltat idézem ezzel a hangszerrel, pedig többnyire mai dalokat szólaltatok meg új köntösben. Más lesz most ezen a színpadon állni, hiszen legutóbb, a Csillag Születik döntőjében még túl nagy volt számomra a tét. Remélem, egykori kiscsillagként újra beragyoghatom az RTL Klub stúdióját”- árulta el a harmonikás.

Mellesleg Ádám korábban már járt a Divatikon Stúdiójában, a fotózás képeit IDE KATTINVA nézheted meg.

Írta: Hatos Nikolett. 2011.12.08.

Mondd el a véleményed

Végtelenbe és még tovább

Startol Oltyán Attila és a Black Tweed első dala!