Végtelenbe és még tovább

Hirdetés

Miután az Apolló23 csapat kiesett az X-faktor versenyéből, csillagot neveztek el a srácokról. Tegnap az Uránia Csillagvizsgálóban meg is tekinthették a nevüket viselő égitestet.

Hirdetés

Hirdetés

Arról már korábban beszámoltunk, hogy René, Tibi és Tomi a közelmúltban átvehette az Apolló23 nevű csillag tanúsítványát, illetve az azt ábrázoló térképet. Szerda este a Takarékpont jóvoltából megkapták vigaszdíjuk másik részét is, amikor is az ország egyik legprofibb távcsövén keresztül végre megnézhették, hogyan néz ki a róluk elnevezett csillagkép, amelyet a Nagy Medvéből (Göncölszekér) választottak ki.

“Nagyon jól éreztük magunkat, még sosem voltunk csillagvizsgálóban. Hihetetlen az a tudat, hogy már egy csillagképet is elneveztek rólunk. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a karrierünk csillaga is olyan fényesen ragyogjon, mint az Apollo23 csillagkép. Ahogy a jelmondatunk is szól: a végtelenbe és tovább!” – mesélte a kaland után Varjú René, Kumich Tamás és Nánássy Tibor. Bízunk benne, hogy közös karrierjük is ilyen fényesen ragyog majd!

Írta: Hatos Nikolett. 2011.12.08.

 

Mondd el a véleményed

Itt a Chanel elő-őszi kollekciója!

Kiscsillag az X-faktorban!