Klajkó Szandra új videoklipjében, az egyedi ÖKO Farmer – Réthy Fashion kollekció ruháit viseli!

Hirdetés

Klajkó Szandra nemrég forgatta legújabb videoklipjét a Vártalak – című dalához, amelyben táncol is a Táncos – Énekesnő. A klip különlegessége amellett, hogy egy valós történetet mutat be, egyedi ruhakölteményeket is visel benne.

klajko_szandra 04

A Réthy Fashion alapítója designere, – Réti Éva által tervezett és készített ruhákat viseli, amelyek egyedisége megkérdőjelezhetetlen, hiszen egyedülálló ÖKO Farmer kollekciója van Magyarországon.

Hirdetés

Éva – Célom, hogy a kidobott, elhasznált, megunt ruhákból olyat alkossak, ami divatos, újszerű és hordható, boldoggá tesz. Most érzem úgy, hogy már tudom, hogy mit kell alkotnom, hogy mire kell használni ezt a kreativitást, amit kaptam és eddigi életem folyamán folyamatosan gyakoroltam is

klajko_szandra 05

Hirdetés
klajko_szandra 02

A videoklip bemutatja az otthoni léthez, avagy egy tánchoz, alkalomhoz is egyedi és trendi viselet lehet a farmer.

 

Klajkó Szandra Előadó – Nagyon örültem, hogy Éva tervezett ruhákat a klipre, hiszen én magam is szeretem az extrém, illetve egyedi dolgokat. A másik csoda ebben, hogy példát is mutathatok ezzel a megmozdulással azoknak, akik szeretnének környezet tudatosabban élni és követik a pályafutásom. Akár ők maguk is beszerezhetnek ilyen egyedi szépségeket, a Réthy Fashion csapatától!

klajko_szandra 01

klajko_szandra 03

Érdemes lesz tehát megnézni a klipet, mert még más meglepetést is tartogat a nézők számára!

www.rethy-fashion.com

Mondd el a véleményed

Közeleg a Griffins vadonatúj klipje – Íme a teaser!

5 egészséges finomság, amit megehetsz a párod testéről