Közeleg a Griffins vadonatúj klipje – Íme a teaser!

Hirdetés

ruhalevegő

Új klippel örvendezteti meg rajongóit a Griffins. Mint azt a csapattól megtudtuk, a – szám szerint a 4.- videóklipjük premierje 2016. március 17-én, vagyis jövő héten csütörtökön lesz a csapat Facebook oldalán. A fiúk azt is megosztották a Divatikonnal, hogy a legfontosabb céljuk, hogy ismét jól érezhető frissességet és fejlődést testesítsen meg a dal. “Ismét egy lapáttal rátettünk az elektronikus vonalra, de ezt majd a teljes dalt hallgatva tapasztalhatják meg a hallgatók.”-nyilatkozta a Divatikonnak a Griffins csapata.

Mint azt a fiúk elmondták:

Hirdetés

A legfontosabb cél, hogy ismét jól érezhető frissességet és fejlődést testesítsen meg a dal, így ismét egy lapáttal rátettünk az elektronikus vonalra, de ezt majd a teljes dalt hallgatva tapasztalhatják meg a hallgatók.”

griffantenna

Ami a forgatást illeti, arról a fiúk így nyilatkoztak magazinunknak:

“A forgatás nagyon jó hangulatban telt. A videót az ImagiCORE csapata forgatta. A rendező Németh Dániel ‘Kobe’ volt, a vágó pedig Németh Károly ‘Kes’. Az imidzs résszel kb egy óra alatt megvoltunk, a forgatás többi idejében a sztori szereplőkről készültek a felvételek. Egyébként röpke 5 óra alatt leforgattuk az anyagot.”

S hogy a fiúk szerint milyen lett az anyag? Íme:

“Szerintünk a végeredmény mind a dalt, mind pedig a klipet tekintve erős lett. Az eddigi legerősebb Griffins anyag. De ezt majd eldöntik a hallgatók március 17-én, a premier napján.”

Az pedig, hogy a hallgatóknak mennyire tetszik majd az új muzsika, kiderül majd március 17-én.

S hogy lássa a nagyérdemű, hogy a fiúk nemcsak a levegőbe beszélnek, íme egy kis ízelítő a klipből:

GRIFFINS ◊ SE RUHA, SE LEVEGŐ ◊ ELŐZETESMárcius 17-én bemutatjuk az ÚJ VIDEÓKLIPPÜNK! Addig is íme az előzetes: PREMIER ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/1700306406882411/ #Griffins #SeRuhaSeLevegő

Közzétette: the griffins – 2016. március 6.

Széles L. Gábor
2016.03.08

Mondd el a véleményed

Az RTL Klub váratlan bejelentése

Klajkó Szandra új videoklipjében, az egyedi ÖKO Farmer – Réthy Fashion kollekció ruháit viseli!