Klippremier: Fazekas Béla: Apám

Fazekas Béla
Hirdetés
Fazekas Béla
Fazekas Béla – Fotó: Dzsiiza – www.facebook.com/dzsiiza

Apám címmel rendkívül közvetlen, személyes hangvételű klippel jelentkezett Fazekas Béla. Ennek apropóján beszélgettünk.

Honnan jött az ötlet, hogy egy ilyen személyes hangvételű dallal jelentkezzen?

Gondoltam kipróbálok egy teljesen új stílust, mert nem éreztem magam egésznek úgy éreztem, valami hiányzik, amit nem tudok kiadni, valami plusz, és így született meg az ötlet, hogy rátérek erre a stílus irányzatra.

Hirdetés

Milyen volt a közös munka Dzsiizával?

Dzsiizával a közös munka nagyszerű, úgy érzem teljesen megért engem, és azt, hogy mit szeretnék egy adott dalból kihozni, nagyon sok ötlete  és nagyon jó érzéke van a dalok megszületésével kapcsolatos részletekhez is. Nagyszerű csapatjátékos és a klipekhez is rengeteg ötletet tud adni és azok megvalósításában is nagy szerepet játszik.

Milyen volt a forgatás?

A forgatás nagyon izgalmas és szórakoztató volt. Jó olyan emberekkel dolgozni egy csapatban, akikben van élet, és teszem hozzá nagyszerű ötletekkel rendelkeznek. Persze egy klipforgatás nemcsak egy buli, hiszen nagyon sok munkát és energiát felemészt, mire ez megszületik.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlja a dalt?

Azoknak az emberekhez szól elsősorban a dalom, akik nagyon szoros kapcsolatban állnak az édesapjukkal, persze aki tud a dallal azonosulni, annak is szívesen ajánlom, hiszen a dal, amit készítek, annak csak egy célja van, hogy eljusson az emberekhez és át tudjam adni a gondolataimat, az érzéseimet, és  ezzel is segítsek, vagy boldoggá tegyek embereket.

Ezzel a kis gondolattal ajánlanám a dalom: ,,Becsülj minden percet, amit szeretteiddel tölthetsz, és ne csak szülőként, de barátként is tekints rájuk, hisz belőlük csak egy van

Hogy fogadta az édesapja a dalt?

Édesapám nagyon meghatódott a dalon,  nagyon érzékenyen fogadta és nagyon büszke volt, ami nekem a mindent jelenti.

Mondd el a véleményed

Klippremier: Flackó x Crossy: Karantál

A koronavírus ihlette az Ezüst-Patak Nélküled című feldolgozásának videóklipjét – klippremier