Klippremier: IGNI x Claudia: Tartson örökké

Hirdetés

Fotó:

Új klippel jelentkezett az IGNI X CLAUDIA duó. Az két énekessel ennek apropóján beszélgettünk.

Hirdetés

Milyen volt a forgatás ?

CLAUDIA:
Nagyon sok koncepción agyaltunk, mire kitaláltuk a végleges formát , próbáltunk intim légkört teremteni, tekintve, hogy lényegében a dal két ember szerelembe eséséről szól.
Hálistennek nagyon szuper, kedves és készséges szakemberekkel tudtunk együtt dolgozni.
Alkalmi sminkesem Horváth Fruzsina volt, a hajamat pedig Gazdig Adrienn készítette el,
Illetve a videó készítője, és vágója, Matuz Ádám is szuper laza volt , és gördülékenyen ment a forgatás. Egy kicsit izgultam mi sül majd ki, végülis nem vagyok annyira rutinos klipkészítésben , mint Igni, de nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Honnan inspirálódtatok?

IGNI:
Mindenképp valami régi klasszikus RnB/Soul hangzást szerettünk volna mivel LuigibeatsMucsi Lajos, a szerk. – is tudta, aki készítette az alapot, hogy mindkettőnknek ez a kedvenc stílusa ezáltal hiteles is lesz ez tőlünk. Szerintem sikerült megoldani.

Milyen volt a közös munka Ignivel ?

CLAUDIA:
Ignivel nagyon szerettem, illetve szeretek együtt dolgozni. Már volt pár alkalom rá, viszont ez az első közös dalunk . Már elég régóta ismerjük egymást. Igni egy inspiráló személyiség, és ami miatt könnyű volt dűlőre jutni azzal kapcsolatban, hogy milyen dalt is kellene közösen írni, az az, hogy nagyon hasonló a zenei stílusunk, meglátásunk , így elég hamar meg is született a dal.

Apropó, ha már a dal születését említetted, van ennek valami sztorija?
IGNI: Régóta beszéltük Claudiával , hogy kéne egy közös dal , így hát megírtuk elég hamar sikerült is , nagyon “egy húron pendültünk “. Szerintem ezt lehet hallani is a dalon, hogy örömzene lett !

Kinek és milyen gondolatokkal ajánljátok a klippet?

IGNI: Az új generációnak, hogy hallják igenis van ilyen zenei irányzat is ami tele van érzelmekkel és pozitív hangulattal nem csak a trendi zenék a “menők”.
Az érettebb, felnőttebb korosztály tudja miről beszélek

Hol és mikor forgattatok?
CLAUDIA
2020. április 23-án forgattuk le a klipet,
A csodálatos helyszínt a Holker fotó&videóstúdió biztosította. Ezúton is köszönjük, hogy ennyire kedvesek, és együttműködőek voltak

Ti hogy éltétek meg a karantént, a kijárási korlátozást?

IGNI:
Nagyon rossz, hogy semmi inspiráció nem ér mivel nincsenek fellépések, nem tudod előadni a dalaid. De igyekszem “kihasználni” az időt, és dalokat írni magamnak és másoknak is , felkéréseknek eleget tenni, és jó előre dolgozni, ha elmúlik ez a rémálom, akkor el tudjam kezdeni újra a karrierem építését teljes gőzerővel.

CLAUDIA:
Mindenkinek ez egy nagyon nehéz időszak, de próbálunk pozitívak maradni, és bízunk abban, hogy hamarosan minden a helyére kerül, és újra színpadon állhatunk.

A Holker – nyitott műterem Facebook oldala:
https://www.facebook.com/holker.nyitott.muterem/
A Holker – nyitott műterem weboldala:
https://www.holkermuterem.com/

Mondd el a véleményed

Klippremier: Dual Project – Stay Home

Smoke

Planéta – a szemetelésről forgatta új klipjét SMOKE (klippremier)