H2O – új klip Julientől (klippremier)

Julien - Eclectico
Julien
Hirdetés
Julien - Eclectico
Julien – Eclectico

H20 címmel vadonatúj klippel jelentkezett Julien. A dal az éppen ma, 2020.november 30-án megjelenő Eclectico című album előfutára.Ennek apropóján beszélgettünk.

Hogyan született a dal?

Körülbelül májusban született meg bennem az az ötlet, hogy csináljak egy albumot. Az Eclectico albumom része egyébként a H2O című track, aminek kb. júniusban vágtunk neki produceremmel, Drike-val. A szöveget teljes egészében én írtam, és ez az első olyan projektem, amiben már nemcsak rappelek, hanem dallamosan énekelek is. Ezt az is elősegítette, hogy elkezdtem énektanárhoz járni. A zene dallamvilága az o fejéből pattant ki. Az alap es a felvétel pedig a Wolf Island studioban lett elkészitve.

Mi volt a koncepció?

Hirdetés

Ez a dal egy nyári flasht akar átadni. Egyszerűen ha sétálsz a tengerparton, vagy a haverokkal lazulsz a Balatonnál, akkor egy kis hangulatos zene lehet a háttérben, de bulizni is lehet rá rendesen (tapasztalatból mondom).

Julien Eclectico Drike

Hol forgattátok a klippet, és milyen volt a forgatás?

A klipet a Lupa-tónál forgattuk. Az operatőr és a vágó Wolfshoot volt. A klipforgatás jó hangulatban telt, sokat dumáltunk, agyaltunk a klipen és további terveken.

Milyen a klip fogadtatása?

Egyelőre jó visszajelzéseket kaptam a klippel kapcsolatban és remélem, ez a továbbiakban is így marad. Meg nincs rajta sok megtekintés, de ez is remélem, egyre csak növekedni fog

Mondd el a véleményed

A stílusos férfiak webáruháza – Trendhim

Meséld el – Diana újdonsága (dalpremier)