A stílusos férfiak webáruháza – Trendhim

Hirdetés

Egy igazán stílusos és megnyerő férfi webáruházat ajánlunk figyelmedbe, ahol megtalálhatóak férfi karórák, napszemüvegek, pénztárcák, ékszerek, karkötők, övek, táskák, kiegészítők öltönyhöz a díszzsebkendőtől a nyakkendőtűig minden, ami egy  magára valamit adó stílusos férfi napjaiból nem hiányozhat! Ez a TRENDHIM!

Látogass el weboldalukra, ahol kihagyhatatlan akciókkal várnak! Nem utolsó sorban remek ajándékötlet barátnőknek, feleségeknek, akik nem tudják, hogy mivel lepjék meg párjukat!

Hirdetés

De mi is az a Trendhim?

Egy dán cég, ami férfi ruhakiegészítőket kínál nem csak fiatal férfiaknak, hanem minden úriembernek, aki kedveli a sportosan elegáns, finom, praktikus és minőségi holmikat, legyen az ékszer, táska, kalap, nyakkendő óra, egyszóval BÁRMI, ami kötelező tartozéka lehet egy jóízlésű, igényes férfinak. 

A céget 2007-ben két 18 éves srác alapította Sebastian és Mikkel. Egy kis sztori a kezdetekről: 

“Egymás között először két ötletet ápoltunk. Az egyik egy friss pékáru-házhozszállítási szolgáltatás lett volna, a másik egy férfi ékszerekre és kiegészítőkre specializálódott webshop.

Biztos hallottad már azt, hogy a siker titka az üzleti életben is az állhatatosság? Ez minden bizonnyal így is van, de mivel a pékek rendkívül korán kezdik a napot, a kemencéből frissen kikerült kenyérre épülő üzleti modell az alvási esendőségünk miatt hamar kikerült a képből.

A spontán égést szenvedett pékáru projekt hamvaiból azonban egy olyan üzlet főnixmadara emelkedett ki, amire ma már joggal lehetünk büszkék.”

Mára Dánia egyik leggyorsabban fejlődő cégévé nőtte ki magát a Trendhim.

Kínálatukban számos egyedi márka több mint 1600 terméke szerepel. 

Hirdetés

Látogass el weboldalukra, ahol a hírlevélre feliratkozással tied lehet egy 150.000 ft értékű nyereménykártya!

 

Mondd el a véleményed
Szakos Andi Játék

Játék – új dallal jelentkeznek Szakos Andi és Barátai (dalpremier)

Julien - Eclectico

H2O – új klip Julientől (klippremier)