Klippremier: RICCO FLASH – HALLGASS RÁM

Rico Flash
Rico Flash
Hirdetés

fotó – Gőgh Krisztián – www.facebook.com/ideio.eu

Helyes lányok, természet, kellemes dallam, mindemellé pedig Ricco csodálatos forgatott, rapbe szedett gondolatai… Ez lenne a siker receptje…? Ricco és a Divatikon szerint biztosan. Ricco – Hallgass rám klippremier a Divatikonon!

Mit kell tudni a dalról?

Hirdetés

Ez egy saját dal, és ahogyan  a cím is utal,  Hallgass rám, erről is szól. Bővebben kifejtve, biztos vagyok benne, hogy akinek van egy igaz barátja, komoly élettársi kapcsolata, vagy akar családi, szülői kapcsolata, akikre azért hallgatunk többnyire., tehát megfogadjuk tanácsaikat. De sajnos van, amikor ezeknek ellentmondunk és csak a saját fejünk után megyünk, mit sem hallgatva a másik szavaira, majd később, mikor rajövünk hogy mégis a másiknak volt igaza, akkor megyünk rinyálni azzal, hogy “figyeld, igazad volt”
Lényegeben az emberek közötti bizalomról, kapcsolatokról szol.

Rico Flash
Forgács Vivien és Pál Sofia – Fotó: Gőgh Krisztián – IDEIO – Creative Studio <[email protected]>

Hogyan született?

Tóth Ricsi barátomtól kaptam az instrumentált, o is csinálta a masterelest a dallal, nagyon megtetszett maga az alapzene, és mivel olyan érzelmi hullámon mentem keresztül, tudtam, hogy  valami olyan dalt kell készítenem, ami inspiráló is, de mégis a jelenlegi érzelmekről, illetve tapasztalatokról szóljon. Így született meg ez a dal is.

Rico Flash
Rico Flash – Fotó: Gőgh Krisztián – IDEIO – Creative Studio –https://www.facebook.com/ideio.eu

Honnan inspirálódtál?

Csakis a tapasztalatokból, a megélt pillanatokból – ezekből tud igazan alkotni egy művész.

Rico Flash
Fotó: Gőgh Krisztián – IDEIO – Creative Studio  – https://ideio.eu/

Milyen volt az alkotói folyamat?

Maga az alkotói folyamat kicsit hosszadalmas volt, mivel még jelenleg is folyik a COVID-19 vírusinvázió. Ez pedig nagyban befolyásolt az alkotásban és magában a dal elkészítésében is. De hála az égnek elkészültünk vele.

Rico Flash
Rico Flash – Fotó: Gőgh Krisztián – 

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlod a dalt, illetve a klippet?

A dalt ajánlom szinte mindenkinek, aki szereti  ezt a stílust, nincs külön meghatározva, hogy most fiataloknak vagy idősebbeknek, fiúknak vagy lányoknak szóljon. Persze aki átélt hasonló dolgokat, illetve jelenleg ilyen helyzetben toporog, akkor az jobban átérzi, jobban magáénak érzi.

Hol forgattátok a klippet?

A klipet teljes egészében Gútán forgattuk .A felvételekért Gőgh Krisztian (IDEIO) barátom a felelős, és az ő keze munkája a vágás, illetve a klip elkészítése.

Mit kell tudni a benne szereplőkről? 

A szereplőket lényegében castingoltuk, Forgács Vivien és Pál Sofia volt a két szereplő lány és persze jómagam. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy egyúttal köszönetet is mondjak a gútai lányoknak a szerepvállalásukért, nagyon ügyesek voltak, egyszerű volt velük a forgatás.

Ha már a forgatást szóba hoztad, erre is rá kell kérdezzek: milyen élményeid vannak? Te hogy élted meg?

A forgatás mondhatom nagyon jól és ügyesen ment, mindenki tudta a dolgát, a csajok is jól játszották a szerepet, és persze Krisztián is profi kézzel és szemmel állt a kamera mögött, úgyhogy egy nap leforgattunk mindent.

Mit lehet tudni a közeljövő terveiről? Tervezel-e még a közeljövőben kijönni még bármivel?

Tervek és készülő dalok természetesen vannak, mindenképp szeretnek  idén még egy dalt kiadni,  és persze a további években is.

Fotó: Gőgh Krisztián – ideio.eu

Mondd el a véleményed

Anyu főztje – Zseniális klippel élteti a szuperanyukat a Kultúrkör

Versek október 6-ra: ezeket érdemes elolvasnod