Klisé – tábortűz mellett dúdolós dal és klip a The Sharonz-tól

The Sharons
The Sharons
Hirdetés

Fotó: Tóth Kristóf

Klisé címmel a napokban, egészen pontosan 2020.december 10-én jelent meg a hároméves The Sharonz zenekar legújabb, egy normális világban az  általános és középiskolai osztálykirándulások tábortűz melletti szalonnasütögetős énekléseinek hangulatát megidéző, sokak számára emiatt talán nosztalgikusnak tűnő, legújabb videóklipje.  A dal születése talán valami új elindítója a zenekar életében, hiszen a dal szövegét a zenekar énekesnője, Kasztel Réka írta, akinek ez első dalszövege. Az egyszál gitárra és csellóra íródott dal szerzője pedig Almási Balint. “A csapattól már megszokott módon, Bálint dalötletét a zenekar együtt dolgozza ki, mindenki hozzáteszi, ami a sajátja, így születik meg az a  hangzás, amiből a hallgatóság tudhatja, hogy The Sharonz dalról van szó.”-avatott be a dal születésének kulisszái mögé Kovács Olivér.

A dal ihletéséről így vall a zenekar:

Hirdetés

Az őrült vágy inspirálta, ami, mindenki életében ott van és bármit megtennénk érte, De a miérteket talán még saját magunk se tudjuk.
Ami pedig a célközönséget illeti, a dallal  minden korosztály, minden élethelyzetben tud azonosulni és megtalálhatja a saját maga miértjeire a választ.
A klippel kapcsolatban elárulták: “A dalhoz egy letisztult klipet képzeltünk el, ami visszaadja a szép képek között azt a bizonytalanságot, amiről a dal is szól. A forgatás remek hangulatban telt, ami szerintünk nélkülözhetetlen a zenekarban, akár koncertről, stúdiózásról, vagy klipforgatásról legyen szó.”

Mondd el a véleményed
MC B

Olaj a tűzre – Iszak Alexandrával forgatta új klipjét MC B. (klippremier)

Diana

Fai rumore – Diana feldolgozta Antonio Diodato dalát