Kocsis Tibi végre átvehette nyereményét!

Hirdetés


Bár az X-Faktor hónapokkal ezelőtt véget ért, Kocsis Tibi csak tegnap este vehette kézhez a show által nyert fődíjat.

Hirdetés

Kocsis Tibó a nyereményautójában

Hatalmas buli keretein belül került sor az átadásra, ahol rengeteg X-Faktoros sztár volt jelen. Többek között Takács Nikolas, Baricz Gerő, Kováts Vera, Tarány Tamás, Apollo23, Nyári lányok, Vastag tesók, Rocktenors, Lil C, Janicsák Veca, Király L. Norbi, Gyurcsík Tibi.

Hirdetés

Baricz Gergő és Kováts Vera


Gyurcsík Tibi és Lil C


De volt olyan, aki nem tudott részt venni az eseményen, például Muri Enikő, aki klipjének forgatása miatt volt távol. Az est háziasszonya Ördög Nóri volt.

A nyeremények átvétele előtt Tibi elénekelte első dalát a Lásd a csodát, melyet Rakonczai Viktor zongorán és Rácz Gergő gitáron kísért.

Kocsis Tibi: Lásd a csodát!


Természetesen az X-Faktor első szériájának nyertese is jelen volt a rendezvényen. Vastag Csabi gratulált Tibinek, majd ő is elénekelte legújabb szerzeményét, A szerelem vándora című dalt.


Vastag Csabi: A szerelem vándora


Tibi mentora, Malek Miklós nem tudott eljönni, de videóban üzent, és gratulált neki. Az X-Faktor sztárja elmondta, hogy Mikivel szokták tartani a kapcsolatot, jó barátok lettek. A bulin sok sztárral készített riportot a Divatikon stábja, amit hamarosan ti is láthattok.

De addig is, nézzétek meg a partyn készült fotókat!

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.04.04.

 

Mondd el a véleményed

Nagy Sándor prózában hódít

Sztár érkezik a Barátok köztbe