Kökény, Saunders: “Nem értjük a zsűrit!”

Hirdetés

 
 Kökény Attila és Kállay-Saunders András a Mokkában mesélt Eurovíziós élményeiről, bár ezen nem éppen pozitívak voltak.

  A két énekes őszintén mesélt múlt szombat esti tapasztalatairól, a technikai hibákról és a szavazás menetéről. András elmesélte, hogy csak akadozva hallotta magát vissza a fülesben, és hiába jelezte, hogy baj van, senki nem sietett a segítségére. Ennek ellenére világszínvonalú produkciót mutatott be még a szakma szemében is, ám ez nem volt elég a továbbjutáshoz.

Hirdetés


Kökény Attila éppen ezért nem érti a zsűri pontozási módszerét. Szerinte ugyanis azok András előadására csak 8 pontot adtak, pedig pl. Csiszár Jenő is egekig magasztalta az ifjú Megasztáros ‘I Love You’ című szerzeményét, mások, akik sokkal gyengébbnek bizonyultak dal és ének szempontjából is, pedig maximális, azaz 10 pontot kaptak.

Bár egyikük sem jutott be sajnos a döntőbe, mégis számos pozitívumról is be tudnak számolni hála az Eurovíziós nevezésüknek.
Attiláék a videó elkészítésére gyúrnak rá, és fellépéseknek tesznek eleget, míg Saunderst új dalával kapcsolatban külföldről keresték meg, így nem kizárt, hogy a fiú a Vízió nélkül is nemzetközi karriert futhat be.

Hirdetés

2012.02.01
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Nicole Scherzinger összetöri Hamilton szívét?

Pörgős Ikon – Vastag Csaba