Pörgős Ikon – Vastag Csaba

Hirdetés

 

Folyamatosan járja az országot, hogy koncertekkel köszönje meg közönségének a támogatást, ám január utolsó szerdáját a Divatikon stábjával töltötte Vastag Csaba!

  

Hirdetés

A közelmúltban pihenésképpen öccsével, Tomival együtt Bécsben járt, ahol lenyűgöző látványban volt része a Shadowland showja által. Mielőtt Romániába utazna, hogy az ottani közönség előtt lépjen fel, Csabi múlt hét szerdán ellátogatott Kaszás Bence stúdiójába, hogy közösen ismét egy ütős sorozatot hozzanak létre. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a pörgős munka egy külső helyszínen folytatódott, a belváros szívében lévő Continental hotelban. A fotók mellett interjút is készítettünk Csabival, amelyből megtudhatjátok: hogyan vélekedik az Eurovíziós dalfesztiválról, milyen újdonságokkal készül közönségének, de értesülhettek arról is, hogy milyen érzés neki ismét a Madách Színház színpadán szerepelnie.

{youtube width=”560″ height=”349″}Dj0F_PF9SQ4{/youtube}   


Azonban nem csak az énekes járja az országot.  Szép számmal akadnak azon rajongói, akik kishazánk minden pontjára követik őt.  Közülük ketten egy nyereményjáték keretében lehetőséget kaptak arra, hogy velünk tartsanak a fotózásra.  Videónkban most velük is megismerkedhettek!     

{youtube width=”560″ height=”349″}T-D4vdc5GY0{/youtube}

 
Köszönet a helyszinért:

Írta: Hatos Nikolett 2012.02.02.
 

Mondd el a véleményed

Kökény, Saunders: “Nem értjük a zsűrit!”

Sztáranyukák a legjobb nők versenyében