Kommandósok vitték el az Éjjel-Nappal Budapest sztárját

Hirdetés

 

Hűvösre kerül az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője! Joe – akit a sorozatban eddig is nagyon féltettek régi életétől barátai – igen komoly balhéba keveredik a szerda esti epizódban. A belvárosi lakástulajdonosra ugyanis kommandósok rontanak, mivel egy füles szerint Joe (39) lopott órákkal kereskedik.

– Nem titok, hogy volt már részem kommandósok érkezésében, hiszen sajnos évekkel ezelőtt én magam is ültem börtönben – kezdte a Blikknek a sorozatban Joe-t alakító szereplő, Varga Miklós, aki korábban négy évet kapott zsarolás miatt.

Hirdetés

A forgatásnak köszönhetően most sikerült felelevenítenie ezeket a rossz élményeket, hiszen miután a kommandósok valóban több tucat nagy értékű, lopott órát találnak Joe lakásában, azonnal bilincset raknak a kezére, és elviszik.

– Szerencsére a valóságban ez nem ment ennyire durván. Amikor értem jöttek a kommandósok, épp az edzőteremben voltam. Elmondták, hogy miért keresnek, megvárták, míg letusolok, és csak ezután vittek el. Még csak meg sem bilincseltek – tette hozzá a Joe.

A sorozatban azonban nem volt ennyire gördülékeny a letartóztatás, már csak azért sem, mert bevallása szerint Joe-nak fogalma sincs arról, hogyan kerülhettek a lopott órák a lakásába. Gyanakszik ugyan valakire, de bizonyítékai nincsenek. És mivel sorozatbeli karaktere is büntetett előéletű, kérdés, hogy sikerül-e kimásznia a slamasztikából.

Hirdetés

– Benne volt a pakliban, hogy amennyiben Joe újra a régi barátaival szűri össze a levet, valami simlisségbe előbb-utóbb belekeveredik, ezért is féltették annyira a többiek. És mivel nem volt hajlandó darabokra bontani egy lopott kocsit, előfordulhat, hogy az egykori haverok, így állnak bosszút rajta. Természetesen nem árulhatom el a történet folytatását, de annyi bizonyos, hogy Joe hűvösre kerül – tette hozzá Miklós, akinek a börtön falai közé lépve, visszatértek az emlékei.

– Bevallom őszintén, megnyugtató volt a tudat, hogy csupán egy forgatáson vagyunk és hamarosan távozhatom a börtön falai közül, pedig még néhány régi ismerőssel is összefutottam odabent.

 

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed

Sztárok pörgették fel a belvárost!

Tömegverekedés tört ki Robbie Williams koncertjén + Videó