Sztárok pörgették fel a belvárost!

Hirdetés

 

A hazai tervezésű cipőmárka, a Dorko ismét egy rendhagyó bulit rendezett. A Dorko villamosparty után, most a belvárost szerette volna felrázni, így a design világnapján egy hatalmas utcabált szervezett, ahová rengeteg híresség is érkezett. A Design Terminálban szervezett eseményen a sztárok egy napra tervezőkké váltak, mindenki elkészítette a saját cipőjét! Kustánczi Lia, Hajas László, Szunai Linda, DJ Dominique, Barbee és a Children of Distance és az Éjjel- Nappal Budapest sztárja, Kristóf is részt vett a bulin. A rendezvény nemcsak a Dorkoé volt, hanem ez volt a népszerű musical, a Starfactory szezonzáró bulija is, ahová a színészek is eljöttek szórakozni.

 

Hirdetés

Hirdetés

A Dorko nemcsak egy népszerű márka, hanem egy mozgalom is. A cipőket hazai iparművészek és grafikusok álmodták meg, tükrözve a magyar kreativitást és igényeket. A vevők tudják, hogy időnként nagyszabású eseményeket szervez a márka forgalmazója, ahol felpörgetik a várost.Hol egy villamospartyt, hol egy hatalmas utcabált tartanak a város központjában. A design világnapjára szervezett eseményre a márka ismert sztárokat hívott meg, hogy közös bulin ünnepeljenek. Szunai Linda, Kustánczi Lia, Barbee, DJ Dominique, a Children of Distance valamint az Éjjel- Nappal Budapest Kristófja már ismerték a Dorko-t, így nagyon örültek, hogy egy saját tervezésű darabbal kedveskedtek a rajongóknak. A Starfactory musical színészei, Nagy Adri, Kováts Vera, Gubás Gabi, Baronits Gábor és Trencskó Zsófi is készítettek egy-egy cipőt, valamint két dalt is előadtak az utcabálon.

A musical szereplőin kívül zenélt még Heincz Gábor Biga és Johhny K Palmer is. Egész este pedig pörgette a lemezeket Dr. BRS!

 

Az Erzsébet téren éjszaka sosem látott tömeg gyűlt össze, hogy közösen ünnepeljék a design világnapját a Dorko-val, hiszen tudjuk, hogy ez az a márka, ami mindig kitalál valami merészet! Legközelebb a Balaton Soundon és a Szigeten találkozhatsz a márkával!

 

Dorko- Húzd fel- Pörgesd fel!

Forrás: Sunhill Media

Mondd el a véleményed

Drámai finálé a Barátok köztben

Kommandósok vitték el az Éjjel-Nappal Budapest sztárját