KÖZÖNSÉGKEDVENC MŰSOROK TÉRNEK VISSZA AZ RTL KLUBRA

November közepétől három népszerű műsor is új évaddal tér vissza az RTL Klubra. A nézők hamarosan láthatják a Keresem a családom!, a Válótársak és Gyertek át! legújabb epizdójait. Előbbi két műsor exkluzív részletei már elérhetőek a www.rtl.hu oldalon.

Novemberben az RTL Klub közönségkedvenc saját gyártású műsorai közül több is visszatér a képernyőre. November 15-én elindul a Keresem a családom! második évada Liluval, aki most is több tízezer kilométert utazott, szinte az egész világot bejárta, hogy megtalálja az eltűnt vagy eltűntnek hitt rokonokat. A műsorba ezúttal is olyanok jelentkeztek, akiket elszakított egymástól a sors, családi viszály, vagy a történelem. Gyerekek a szüleiket, szülők a gyerekeiket, testvérek egymást keresik. Sosem találkozhattak, de vágynak egymásra és végre pontot akarnak tenni a múltra. Tragikus fordulatok, családi drámák és megható, vagy éppen meglepő történetek lesznek a második évadban. Az új évad producere ezúttal is Máté Krisztina, míg a főszerkesztője most is Hadas Kriszta volt.

November 17-én érkezik a népszerű Válótársak második évada, a főszereplő gárda a régi maradt, így továbbra is nyomon követhetik a nézők, hogyan alakul a három válófélben lévő, azaz a Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás által alakított férfi kalandja. A cselekmények felkavarásában természetesen női partnereik, vagyis Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter is segít. A főszereplőkön kívül az új évadban is remek lesz a mellékszereplők névsora, így láthatják majd a nézők többek között Nagy Ervint, Dobó Katát, Gryllus Dorkát és Tóth Andit is.

November 18-ától pedig immár péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. Az új szezon sztárjairól hamarosan bővebb infókat is kapnak a rajongók.

A Keresem a családom új évadának beharangozója itt érhető el:

http://rtl.hu/rtlklub/keresemacsaladom/keresem-a-csaladom-november-15-tol-ujra-az-rtl-klubon

A Válótársak új szezonjának első előzetese pedig itt nézhető meg:

http://rtl.hu/rtlklub/valotarsak/jon-a-2-evad-valotarsak-hamarosan-az-rtl-klubon

Mondd el a véleményed

Napos szülinapot

Az országgyűlési képviselő a szociális szövetkezetekről