Kristen Stewart megcsalta Pattinson-t!? Reklámfogás a nagy szerelem?

Hirdetés
A napokban bombaként robbant a hír, miszerint Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinson-t, ráadásul a Hófehér és a Vadász rendezőjével, Rupert Sanders-szel! A dolog érdekessége még továbbá, hogy a színésznő nyilvánosan is elismerte a félrelépést, és bocsánatot kért párjától!

“Nagyon sajnálom, hogy ennyi fájdalmat és kínos pillanatot okoztam a hozzám közelálló embereknek és minden érintettnek” Ezzel a pillanatnyi megbotlással kockáztattam a legfontosabb dolgot az életemben, azt a személyt, akit a legjobban szeretek és tisztelek, Robot. Szeretem őt, szeretem őt, annyira sajnálom.”

 
Hirdetés

Hirdetés
Az ügy persze bőven elég volt ahhoz, hogy a különböző elméletek, miszerint az egész szerelem egy marketing fogás az Alkonyat-filmekhez, ismét teret nyertek, míg újabb teóriák is szárnyra keltek. Sokan úgy vélik ez is csak egy reklám tevékenység, amellyel Kristen jókislány imázsát és skatulyáit szeretnék végképp kilikvidálni a köztudatból. Az év botrányaként emlegetett friss hírek vírusként terjedtek el a fórumokon és a sajtóban, ám azt még mindig nem tudni, hogy Pattinson hogyan fogadta a történteket.

2012. július 26.
Írta: Farkas Clarissa

Mondd el a véleményed

Apollo René: A szeretet és szerelem legyen mindennapjaink része, mert így természetes!

Demes Tamás nyaralásán medúzákkal harcolt