Különleges ajándékkal lepi meg az LSTN az egészségügyi szakembereket

Különleges ajándékkal lepi meg az LSTN az egészségügyi szakembereket, a Te segítségeddel!

A világ összes egészségügyi dolgozójának köszönjük azt a megfeszített munkát, amelyet a kialakult helyzetben is tesznek a betegekért nap mint nap. Tehát – bár az idő nehéz az LSTN Magyarország számára is -, úgy érezte a cég, hogy ők is tehetnek többet.

Az amerikai LSTN-t azzal a céllal alapították, és a cég itt hazánkban is azért végzi a munkáját, hogy a zene erejével életeket változtasson meg. Remélhetőleg ez az akció is segítség lesz sokaknak, és ajándékuk pihentető perceket biztosít a fárasztó mindennapokban a frontvonalban lévőknek.

Egészségügyi dolgozók támogatása – a Te segítségeddel!

Vásárolj egyet, és ők megajándékoznak egy egészségügyi dolgozót! Minden a weboldalukon vásárolt fej- és fülhallgató vagy hangszóró esetében -, minden héten, egy különleges fülhallgatót adnak egy egészségügyi dolgozónak. Vásárolj egyet, és vásárlásoddal adj egyet! Kikötés nélkül.

Minden héten kihirdetik a vásárlóik által ajánlott “győztest”, nevét és munkahelyét, és e-mailekben, közösségi oldalaikon megosztják gondolatukat vagy történetüket. Rajtad is múlik, hogy ki kapja felajánlásukat.

Mit kell tenned?

Vásárolj egy terméket oldalukon, és a rendelési oldalon ajánld közeli egészségügyben dolgozó ismerősödet! Fontos, hogy ismerd, hiszen Rád fognak hivatkozni, amikor ajándékukat átadják részére. Vásárláskor a megjegyzés rovatba írd meg nekik az alábbiakat:

  1. Kinek adjuk a fülhallgatót? (Neve)
  2. Munkája és munkahelye (pl. ápoló a Szent Imre Kórházban)

Hogyan történik az ajándékozás?

A beküldött nevekből választanak egyet, és felveszik a kapcsolatot veled, aki ajánlotta őt. A Te közreműködéseddel kapcsolatba lépnek vele, és eljuttatják hozzá a fülhallgatót. Így valójában Te fogod megajándékozni őt. Ugye, jól hangzik?

A legtöbb vállalkozáshoz hasonlóan a céget is rendkívül súlyosan sújt a Covid-19; most ők is küzdenek. De továbbra is megtalálják a módját annak, hogy örömöt okozzanak másoknak. Noha nem tudnak maszkot vagy fertőtlenítőt előállítani, raktáron lévő nagyszerű audio termékeikkel még mindig segíthetnek.

Az LSTN reméli, hogy kicsit változtatni tudnak a gondolkodásmódokon, és segíthetnek egymásnak és közösségüknek a nehéz időben. Ha vállalkozásod, készséged, kiegészítő kellékeid vannak, vagy ismersz bárkit, aki ugyanezt megteszi, az LSTN javasolja, hogy mindenki próbálja meg megtalálni azokat az apró módokat, amelyekkel másoknak segíteni tud. Ez a legfontosabb idő ahhoz, hogy megmutassuk, kik is vagyunk.

Függetlenül attól, hogy az egészségügyi dolgozókat támogatod, vagy a közösségedben segítesz, mindannyian együtt vagyunk.

További információ:

https://lstn.hu/az-lstn-egeszsegugyi-dolgozok-tamogatasa-a-te-segitsegeddel/

Mondd el a véleményed

Minden baba érkezése egy csoda, ha segítünk neki megszületni!

Klippremier: Dual Project – Stay Home