Kvíz Extra: Karácsony Angel módra!

 

Miként vélekedik a Karácsonyról egy igazán belavaló rapper-csaj? Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Angel mint mindig, most is őszintén felelt nekünk a Szeretet ünnepével kapcsolatos kérdéseinkre.  


Mit gondolsz a Karácsony ünnepéről, fontosnak tartod?
Mindenképp fontosnak tartom. Jó, hogy van egy ünnep év végén, ami által legalább egy ünnepi ebédre, vagy vacsorára együtt ül le a család. A mai rohanó világban ez egyre kevésbé fordul elő a hétköznapokban.

Hogyan készülsz? Jó előre eltervezel mindent, vagy inkább mindent az utolsó pillanatra hagysz? Hogy állsz most az előkészületekkel?
Is-is. Van olyan ajándék, ami már régóta megvan, de néhányat még csak ezután fogunk beszerezni a húgommal, illetve olyan is van, amihez a kellékek már megvannak, de még nem készítettem el belőle, amit szeretnék.

Mi a helyzet a vásárlási lázzal? Mennyire bírod a hosszú sorokat a plázákban?
Nem szeretem az ilyenkor kialakuló vásárlási lázat. Nem szeretek sokáig várakozni, de ez a kisebb indok. Ilyenkor az emberek ingerlékenyebbek, kapkodnak, olykor vitatkoznak is, és ez elrontja szerintem a karácsonyi hangulatot, kissé értékét veszti az ünnep.

Fontos a csomagolás? Odafigyelsz rá, vagy inkább egy szép zacskóval megoldod a kérdést?
Legtöbbször talán csomagolni szoktunk, de ez maguktól az ajándékoktól is függ. Szerintem sokkal izgalmasabb kibontani egy ajándékot, mint megnézni, hogy mi van a szatyorban.

Mi az az ajándék, aminek Te mindig örülsz?
Gyűjtöm a zsiráfos dolgokat és nagyon szeretem a csillagokat, szóval egy zsiráfos vagy egy csillagos ajándékkal tuti nem lő mellé senki. Habár legalább 10 éve kapok rendszeresen zsiráfos ajándékokat, így nem annyira egyszerű olyat választani, ami még nincs. (mosolyog)

Hogyan képzeled el a tökéletes Karácsony/Szent-estét?
Együtt a család: anya, apa, gyerekek. Karácsonyfa, csillagszóró, karácsonyi dalok, fincsi vacsi, apró ajándékok. Kár, hogy már csak a képzeletemben lehet ilyen.

Mi a menü? Mi az, ami nem maradhat el ilyenkor? Kedvenc desszert?
Igazából nem emlékszem mi volt a menü tavaly, de mindig többféle étel is az asztalra kerül ilyenkor. Ami minden évben tuti az a mézeskalács, a bejgli és a grillázs. Ezek közül talán a mézeskalácsot szeretem a legjobban, azzal már el is készültünk a héten.

Vannak emberek, akik ilyenkor képesek túl sokat enni. Veled előfordul? Milyen praktikát szoktál ilyenkor bevetni?
Szerencsére én nem tartozom azok közé, akik képesek a rosszullétig tele enni magukat az ünnepekkor. Ilyenkor sem fér belém több étel, mint általában. Esetleg az édesség az, amiből többet fogyasztok, mint szoktam, de mindig tudok mértéket tartani. Praktika? Az nincs! Legfeljebb beállok a tükör elé és arra gondolok, hogy mennyire nem szeretnék 2 kilóval többnek lenni.  (nevet)

Ha már Divatikon… Mennyire figyelsz oda ilyenkor magadra? Inkább kényelmes, vagy a csinosabb megoldást választod?
Szerintem kényelmes ruhában is lehet csinosnak lenni. Szóval együtt e kettőt.

Szereted a karácsonyi nótákat? Kedvenc?
Néhány napig szívesen hallgatom őket, én magam is készítettem 2 éve egyet. Kifejezetten kedvencem viszont nincsen.

Írta: Hatos Niki. 2012.12.23.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár