Kvíz Extra: Karácsony Bedhyvel!

Hirdetés

 

Vajon mit gondol a Karácsonyról a Bestiák dögös, mindig mosolygós énekesnője, Bedhy? Hogyan készül az ünnepekre, és milyen dalokat szeret ilyenkor hallgatni? Mindez kiderül cikkünkben! 

Hirdetés

Hirdetés

 

1. Mit gondolsz a Karácsony ünnepéről, fontosnak tartod?

A szeretet és annak kimutatása, együttérzés, törődés, figyelem a másikra, a legnagyobb ajándék, amit csak ember embernek adhat. Karácsonykor mindenki igyekszik ezeket megtenni! A legjobb lenne, ha nem csak ezen az ünnepen lebegne ez a fajta igyekezet a szemünk előtt, hanem mindennapos, természetes állapot lenne!

2. Hogyan készülsz? Jó előre eltervezel mindent, vagy inkább mindent az utolsó pillanatra hagysz? Hogy állsz most az előkészületekkel?

 
A lakást már Advent első napján feldíszítettem. Nap, mint nap karácsonyi zenéket hallgatunk. Tegnap például barátokkal közös mézeskalácssütős, forraltborozós összejövetelt tartottunk, tehát az ünnepi hangulat már megvan! (mosolyog) Az ajándékok beszerzése terén viszont jócskán vannak még hiányosságok! (mosolyog) Egy pár meglepetést saját kezűleg készítek általában. Idén is festettem például üveg gyertyatartót, viszont vannak dolgok, amiket bizony az utolsó pillanatban fogok csak megvenni! (mosolyog)

3. Mi a helyzet a vásárlási lázzal? Mennyire bírod a hosszú sorokat a plázákban?

 
Gyűlölöm! (nevet) Igyekszem inkább kisebb boltokban, hazai gyártóktól, kézművesektől, kiskereskedőktől vásárolni! A plázák elszívják az energiámat! Amint belépek egy ilyen helyre, rögtön úgy érzem, hogy elvesztem a valóságérzékelésem és szédülök a nagy forgatagban, árubőségben! Ilyenkor, ünnepek előtt ez az érzés még hatványozottabb, a tömegről nem is beszélve! Persze néha muszáj nekem is plázába menni ezért-azért, de igyekszem minél kevesebb időt ott tölteni! (mosolyog)

4. Fontos a csomagolás? Odafigyelsz rá, vagy inkább egy szép zacskóval megoldod a kérdést?

 
Szeretem a szép csomagolást! Az már egy fél ajándék! (mosolyog) Egy díszesen, gusztusosan vagy éppen ötletesen viccesen becsomagolt ajándékot élvezet kibontani is! Gyermekkorom óta híres vagyok a családban a gyönyörű csomagolásaimról! (mosolyog) Azért velem is előfordul, hogy valami miatt “csak” egy ünnephez, ajándékozotthoz, ajándék méretéhez illő papírzacskóval oldom meg a kérdést! A nylonzacskóban átadott ajándékot viszont prosztóságnak tartom!

5. Mi az az ajándék, aminek Te mindig örülsz?

 
Mindíg örülök, ha adhatok, és, ha örülnek annak amit adok! Én is mindennek örülök, amit kapok, mert tudom, hogy a másik gondolt rám. Nem az ajándék fizikai megtestesülése a lényeg, hanem a gesztus, a szeretet, az odafigyelés! (mosolyog)

6. Hogyan képzeled el a tökéletes Karácsony/Szent-estét?

 
Hála Istennek nem csak a képzeletemben él, hanem volt szerencsém, szerencsénk már többször is megélni! Amikor az egész család összejön, jó hangulatban, még közösen befejezzük az utolsó simításokat, fát,- asztalt díszítünk majd megvacsorázunk, közben szép karácsonyi muzsikát hallgatunk, beszélgetünk, nevetgélünk. Vacsora után csenget az angyalka, átadjuk az ajándékokat, nézzük a gyerekek izgatott, varázstól átitatott boldog arcát! (mosolyog)

7. Mi a menü? Mi az, ami nem maradhat el ilyenkor? Kedvenc desszert?

 
A halászlé alap! Második fogásnak változó, éppen mihez van kedvünk. Nagy siker mindenesetre a sült kacsa comb, krumplipürével, párolt káposztával. Beiglit én még soha életemben nem sütöttem. Ez a nagyik privilégiuma! Mondjuk nem is vagyok oda érte annyira! Annál inkább a mákos gubáért! A férjem kérésére vanília sodóval tálaljuk! Így még istenibb! (mosolyog)

8. Vannak emberek, akik ilyenkor képesek túl sokat enni. Veled előfordul? Milyen praktikát szoktál ilyenkor bevetni?

 
Néha előfordul, bár inkább sokféléből szeretek keveset enni! Ha mégis zavaró lenne már a teltségérzet, akkor egyszerűen Coca-colát iszom, amit egyébként csak ritkán fogyasztok. Semmiképpen nem a light változatot, mert, mint tudjuk a light-ot Aspartammal édesítik és az egy alattomos idegméreg!

9. Ha már Divatikon… Mennyire figyelsz oda ilyenkor magadra? Inkább kényelmes, vagy a csinosabb megoldást választod?

 
Az ünnepekre az ember díszbe öltözteti a lelkét és a testét is. Igen, megadom a módját, és szépen felöltözöm. Sokszor persze csak az utolsó pillanatban készül el a sminkem, de mindíg figyelek a legapróbb részletekre is! Egyébként szerintem egyáltalán nem lehetetlen, hogy csinosan, de egyben kényelmesen öltözzünk fel.

10. Karácsonyi nóták… Van kedvenc?

 
Több kedvenc is van, több kategóriában! (mosolyog) Mivel saját lemezemen is énekelek egy ilyet, a Fény Ünnepé-ről, ez az első számú! Szívmelengető szöveg, szimfónikus hangszerelés és előadás! (mosolyog) Minden szentnek maga felé hajlik a keze! A zenekarommal, a Bestiák Showband-del nagyon szeretjük játszani Maria Carey- All I want for Christmas is you c. számát! Mindíg jó kedvem lesz tőle és a közönség is imádja! A rádióban kötelező ilyenkor, és igazi karácsonyi hangulatot ad nekem a Last Christmas a Wham-től. Michael Bubble hangjába meg szerelmes vagyok! Az Ő karácsonyi cd-je igazi liebling számomra! Ezek csak a legek, amik hirtelen eszembe jutottak! Hogy lehet ilyet kérdezni egy énekesnőtől?! (nevet) Olyan, mintha egy festőt kérdeznél a kedvenc színéről! (mosolyog)

Írta: Hatos Niki. 2012.12.21.
Mondd el a véleményed

Kvíz Extra: Karácsony Spirit Kingával!

Rivaldafény főpróbán jártunk!