Lánykérés a V-tech koncerten

Hirdetés
 


A 9. alkalommal megendezett Nagy Valentin Ünnepre sokan voltak kíváncsiak. Nem egy olyan rajongó volt, aki több száz km-t is utazott, csak, hogy ott lehessen Miskolcon. Hiszen vasárnap este a szerelem jegyében tartott koncertet a V-tech zenekar és a meghívott sztárvendégek.

A bulit Fenyő Miki indította el. A klasszikus slágerek hallatán sokan táncra is perdültek. Csavard fel a szőnyeget, Csókkirály, Made in Hungária és a többi dalhoz Miki táncosai tették igazán színessé a műsort.

Hirdetés

Hirdetés


Az estét nem más, mint a házigazda Kefir és a V-tech zenekar folytatta. A bandához a különleges estére csatlakozott Müller Attila is, aki szaxofonon kísérte a dalokat. Romantikus hangulatot idézve csendültek fel régi és új slágerek. Eközben nagy kivetítőn nézhettük a dalok klipjeit. Jót mosolyogtunk, amikor Kefir elmondta, hogy a Merre jár a boldogság című dalukhoz nem volt meg neki a videoklip, ezért letöltötte. Mint minden alkalommal, most is egyik rajongójával énekelt duettet. Ami viszont szokatlan volt, hogy egy másik rajongót is felhívott a színpadra, aki embertelen jól elénekelte az Embertelen című dalt egyedül, míg Kefir vokálozott. Sokak szomorúságára a V-tech zenekar most nem állt olyan sokáig a színpadon, ahogy ezt megszokhattuk a hagyománnyá vált Valentin koncerten.

A srácokat Kocsis Tibi követte a színpadon. Tibi hozta az X-Faktorban megszokott színvonalat, és ehhez méltóan olyan dalokat adott elő, amelyek a showban is elhangzottak. A számára oly kedves Mit ér egy hang című dallal megköszönte a miskolci közönségnek is, hogy mellette álltak és megnyerhette az X-Faktort. Az X-esek sorát Vastag Csabi zárta. A romantikus idilli hangulatot felváltotta a pörgős, dinamikus bulizás. Csabi felpezsdítette az egész arénát. Bár asztal nem volt, amire felugorhatott volna Csabi, mint annak idején az X-Faktorban. De ez nem tántorította el, hiszen a színpadon lévő reflektor állványra felmászott és úgy énekelt, ami rengeteg lány szívét dobogtatta meg. Csabi romantikus énjét is megmutatta, amikor egy egész aréna hallgatta, ahogy zenei kíséret nélkül énekelte a Hangokba zárva című dalt. Mivel a napokban ünnepelte születésnapját, így Kefir és a rajongók elénekelték neki a Happy Birthday-t.

A koncert fényét emelte egy eljegyzés is, ugyanis egy szerelmes fiú a színpadon kérte meg szíve választottjának kezét. A lány igent mondott és mindenki megtapsolta őket. A romantikus vallomást követően a tini lányok nagy kedvence Fluor Tomi zárta a koncertet. Ő sem érkezett kíséret nélkül, hiszen egy pingvin táncolt végig a műsor alatt. Persze nem igazi volt, de sokaknak nagyon tetszett. Mizu, Lájk és a Halenda című slágerekre tombolhattak a rajongók. 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.13.
Mondd el a véleményed

A Nightwish Budapesten koncertezik

Divatikon Valentin napi különkiadás